Vacature Automated tester gezocht voor Agile scrum team! - Leiden

in Leiden

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Binnen deze organisatie zijn er meerdere Agile scrum teams aanwezig. Vanwege groei gaan ze binnenkort een nieuw Agile Scrum team starten. Binnen dit team zal jij verantwoordelijk zijn voor alle test werkzaamheden. Dit houdt in dat je verschillende soorten testen opstelt, zoals functionele-, regressie-, performance-, en systeem testen. Daarnaast ben jij diegene die het geautomatiseerd testen volledig zal gaan opzetten. De organisatie is hier onlangs mee begonnen, maar staat qua geautomatiseerd testing nog in de kinderschoenen. Ze zoeken daarom ook iemand die meerdere jaren ervaring hierin heeft en hen daarin kan ondersteunen en begeleiden. Binnen deze functie krijg je dus veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

lees meer

Functie-eisen > Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
> Minimaal 4 jaar werkervaring als software tester;
> Minimaal 2 jaar ervaring met geautomatiseerd testen;
> In het bezit van een certificaat (TMap en/of ISTQB);
> Kennis van automated tools (Selenium, Cucumber, Fitnesse, SoapUI en/of HP UFT);
> Kennis van en ervaring met PHP;
> Kennis van en ervaring met SQL;
> Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
> Communicatief vaardig en een proactieve houding.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zoeken op het moment met urgentie een gedreven software tester met kennis van geautomatiseerd testen. De organisatie is een groeiende ICT grootheid en heeft een mooi kantoor gevestigd in Leiden. Je komt te werken in een informele organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Geautomatiseerd testen staat binnen deze organisatie nog in de kinderschoenen en het is aan jouw de taak om dit verder op te zetten en uit te breiden.Binnen deze organisatie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is veel mogelijk en veel ruimte voor eigen ideeën en creativiteit. Niks is te gek binnen deze organisatie en veel is mogelijk!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Als software tester kom je te werken in een uitdagende en dynamische omgeving. Je bent binnen deze organisatie geen nummer; jouw stem geldt! Er wordt een goed salaris geboden en er zijn prima secundaire voorwaarden aanwezig. Denk aan een winstdeling en een premievrij pensioen. Daarnaast is er de ruimte om extra vakantiedagen te verdienen en bij te kopen.

lees meer


  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leiden