Vacature Junior Java developer in de zorgsector!

Vacature Utrecht

Java Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Deze organisatie maakt applicaties voor de zorgsector. Jij als Java developer helpt mee aan de ontwikkeling van deze applicaties. Dit wordt gedaan door middel van Scrum teams. Binnen de organisatie zijn er meerdere scrumteams aanwezig die ieder bestaat uit ongeveer 4 ontwikkelaars. Er zijn standaard 2 wekelijkse demo's, sprintplanning en refinement. Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken, implementeren, (geautomatiseerd) testen, reviewen, documenten en uitrollen van de software.
Functie-eisen > Minimaal een HBO diploma (liefst Informatica);
> Je bent iemand die ervaring heeft met Java;
> Je bent iemand die kennis heeft van Spring, MongoDB, Angular en Selenium;
> Je bent iemand die communicatief vaardig is en een analytisch vermogen heeft;
> Je bent iemand die en teamplayer is;
> Je beheerste de Nederlandse taal goed.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een klant van mij in de omgeving van Utrecht ben ik op zoek naar een junior Java developer. Onze klant ontwikkelt software voor de zorgsector. Ze zijn ruim 60 man sterk en verdeeld over een aantal Scrumteams en technologieën. Er heerst een informele sfeer en je collega's variëren enorm qua leeftijd en ervaring. Wil je graag veel leren en groeien als Java developer dan zit je hier als junior zeker goed op je plek. Naast technisch uitdagend werk wordt je namelijk goed begeleid door meer ervaren collega's die je de kneepjes van het vak goed kunnen bijbrengen.Wat maakt deze organisatie nou zo uniek?Je komt terecht in een organisatie waar een informele en transparante cultuur heerst. Er zijn korte lijnen en er wordt iedere dag gezellig met elkaar geluncht. Daarnaast wordt creativiteit en innovatie erg gestimuleerd. Je zult betrokken worden bij de gehele ontwikkeling van A tot en met Z. Het is een echt familiebedrijf en dit willen ze ook graag uitstralen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Deze organisatie biedt goede arbeidsvoorwaarden. Zo kun je denken aan een goed salaris, afhankelijk van de kennis en ervaring die je met je meebrengt. Krijg je een goede pensioensregeling, reiskostenvergoeding en een abonnement op de sportschool. Daarnaast wordt dagelijks de lunch verzorgd.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht