user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Gezocht: BI Specialisten (Oracle, SSIS, SSAS, SSRS, SAP)!

Business Analist
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ter uitbreiding van het huidige team is mijn klant op zoek naar BI Consultants / Developers op verschillende gebieden. Hierbij kan je denken aan: Oracle developers, ETL Specialisten, PowerBI’ers en Microsoft BI-stack Specialisten (SSIS, SSAS, SSRS). Jouw expertise kan op veel vlakken binnen de organisatie ingezet worden. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het definiëren en tevens het bewaken van de architectuur en inrichting van het BI-platform. Daarbij zal je, je ook bezighouden met het lifecyclemanagement van het BI platform. Ook kan het zijn dat je verantwoordelijk wordt gesteld voor de beleidsontwikkeling van het gehele werkterrein van BI. Je zal een spil zijn in het uitrollen van innovaties en het betrouwbaar houden van functionaliteiten.

lees meer

Functie-eisen – Je hebt HBO werk en denkniveau;
– Je hebt ervaring als Microsoft BI’er of als Oracle BI’er;
– Je hebt enkele jaren ervaring met ETL of Datawarehousing;
– Je hebt ervaring met front-end toepassingen;
– Je hebt kennis van datamodelleren en databases;
– Je bent reisbereid en beschikt over een rijbewijs.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving De organisatie is een IT-dienstverlener en heeft hele mooie opdrachten bij de top 100 bedrijven in de randstad. In Nederland hebben ze 4 vestigingen en zijn dus een financiële gezonde organisatie. Er heerst hier een cultuur van wederzijds begrip en onderlinge betrokkenheid op een natuurlijke wijze. Tevens overtreffen ze veel bedrijven als het gaat om persoonlijke trainingen en cursussen voor de medewerkers.De organisatie werkt in multidisciplinaire teams om een maximale langetermijnwaarde bij hun klanten te creëren. Zo hebben ze een team dat de focus legt op Business Platforms voor bijvoorbeeld planning, finance of sales, een team dat zich focust op Privacy & Secrurity en een team dat hun klanten helpt met focus te leggen op de snelle digitale verandering. Zo zijn er nog een aantal teams en samen vormen zij een prachtige fundering voor een goedlopende organisatie. Tevens zorgen deze teams ervoor dat je genoeg kan binden met collega’s, je zal hier dus geen ‘nummertje’ zijn.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Je krijgt hier een goed salaris en uitstekende voorwaarden zoals: meteen een contract voor onbepaalde tijd, een auto, telefoon en laptop van de zaak, veel vakgerichte trainingen en cursussen/certificeringen. Tevens is het een organisatie waar jij je echt goed en snel kan ontwikkelen omdat je bij vaak bij grote spelers over de vloer gaat komen.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht