Vacature Java met topvoorwaarden voor Senior developer!

Vacature Apeldoorn

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als developer binnen deze organisatie kom je in aanraking met de nieuwste Java technieken. Je gaat zelfstandig onderdelen van een project ontwikkelen en soms implementeren.

Doordat je te maken krijgt met Java projecten voor aansprekende opdrachtgevers en je met de nieuwste Java technieken kan gaan werken is dit een zeer uitdagende functie.
Functie-eisen - Je hebt HBO/WO denk en werk niveau
- Je hebt recente Java werkervaring
- Je hebt goede kennis van  Java en blijft graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen 
- Je hebt kennis van databases
- Je hebt kennis van webservices
- Je hebt kennis van HTML en CSS
 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf heeft uitdagende Java projecten intern in Apeldoornb en tevens bij grote klanten in Gelderland en Overijssel.Vanuit het hoofdkantoor worden er op Java gebaseerde state-of-the-art applicaties gebouwd. Het bedrijf heeft een duidelijke visie over hoe bedrijfsprocessen het beste in elkaar zitten en men weet deze visie ook goed ten uitvoer te brengen in de applicaties die ze ontwikkelen.De organisatie kent een informele werksfeer en de meeste Java ontwikkelaars zitten hier op Senior niveau.Er is veel ruimte om onderling kennis te delen  en van elkaar te leren.Regelmatig spreken de ontwikeklaars die hier werken op Java congressen om hun inzichten te delen met een groot publiek.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed. Denk aan bijna 30 vakantiedagen, goede lease auto met tankpas die je privé kunt gebruiken, uitstekend salaris plus daarop riante bonussen, veel ruimte om nieuwe dingen bij te leren rondom Java en kennis te delen met je Java collega's. Je krijgt hier tevens een ruime onkosten vergoeding naast je loon en je krijgt de beschikking over goede hardware en een smartphone. Kortom eigenlijk alles wat jij nodig hebt om met plezier als Java ontwikkelaar aan de slag te gaan. De functie is deels intern op kantoor en deels op locatie bij de klant maar allemaal in de regio.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Apeldoorn