Vacature Intelligente Techneut

in Den Haag

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als systeembeheerder werk je met de nieuwste en meest vooraanstaande Linux en Microsoft technologieën in een brede omgeving onder andere in combinatie open source componenten.
De bedrijfskritische systemen worden ook buiten kantoortijd ondersteund. Deelname aan bereikbaarheidsdienst is dan ook een vast onderdeel van de functie. Je zorgt voor de maximale beschikbaarheid en prestatie van de infrastructuur.
Je houdt je bezig met (het optimaliseren van) de servers, de service controle en zorgt er voor dat de afspraken in de Service Level Agreement (SLA) worden nagekomen met de klant.
Tenslotte stel je verbeteringen voor en blijf je op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Wij zijn op zoek naar een systeembeheerder die zich thuis voelt in een complexe, dynamische omgeving.
Je vindt het leuk om met nieuwe technieken te werken en zorgt dat je kennis op dit gebied altijd up-to-date is. Je bent klantgericht en tevens in staat om helder te communiceren met klanten en collega’s.

lees meer

Functie-eisen - HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 5 jaar ervaring;
- Ervaren in Linux/Unix en Open Source omgevingen;
- Ervaring met Microsoft (pré);
- Kennis van Netwerkcomponenten (infrastructuur) is een pre;
- Kennis van virtualisatie technieken (VMware, Hyper-V);
- Ervaring met netwerkproducten en technieken, zoals routers, firewalls en switches.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Deze informele internationaal opererende organisatie met 45 medewerkers heeft een leidende positie in haar branche en de verwachting de komende jaren te blijven groeien. De focus in hun dienstverlening ligt erin om mensen bij elkaar te brengen, waarbij een platform wordt aangeboden waarop men elkaar kan vinden.Ze zoeken een ervaren Linux en Microsoft systeembeheerder die zichzelf ziet als een rasechte techneut!Wil jij inbreng hebben over de ontwikkeling van het product, kans om door te groeien en te werken met ambitieuze collega's dan past deze organisatie jou!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Prima salaris en technisch uitstekende ontplooiing.
Intelligente Techneut
Score: 9.6
Stemmen: 48

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag