Vacature Ga als Ruby on Rails ontwikkelaar werken bij fijne scale-up!

Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Om het huidige softwareteam te versterken zijn we hard op zoek naar Ruby on Rails developers die zin hebben om in een jong team hun bijdrage te leveren aan zowel web- als mobiele applicaties. 
Samen met de verschillende ontwikkelaars binnen deze organisatie ga je voor verschillende opdrachtgevers bouwen aan technisch gecompliceerde opdrachten. Je collega's zijn stuk voor stuk experts binnen hun vakgebied waar je veel van zal gaan leren. Het niveau van werken ligt hier erg hoog, niet voor niets zijn er al meerdere awards gewonnen.
Technieken waarmee je gaat werken zijn naast Ruby on Rails ook HTML, CSS, Javascript en SQL.

lees meer

Functie-eisen – Afgeronde HBO of WO opleiding
– Goede ervaring met Ruby on Rails 
– Je kan werken met SQL/PostgreSQL, Rest/JSON en Linux
– Op de hoogte zijn en blijven van de laatste technologische ontwikkelingen
– Graag met anderen in een team willen werken

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Namens één van mijn betere klanten ben ik op zoek naar een Senior Ruby on Rails Developer die in een jonge start-up/scale-up wilt werken.Mijn opdrachtgever is een fijn bedrijf zonder corporate cultuur. Er werken zo'n 25 mensen hard aan een aantal unieke eindproducten die gebruikt worden om persoonlijke capaciteiten te verbeteren. Deze producten worden gebruikt door veel grote instellingen binnen het onderwijs, de overheid en grote organisaties. Hierin zijn ze één van de marktleiders van Nederland.In het software team werken momenteel zo'n meerdere ontwikkelaars waarvan een aantal het buitenland. Ter versterking van dit team wordt er gezocht naar een talentvolle ontwikkelaar die in korte tijd door kan groeien tot top-ontwikkelaar .  

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn prima. Zo werk je altijd met de nieuwste technieken, is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn de overige arbeidsvoorwaarden in orde!
Ga als Ruby on Rails ontwikkelaar werken bij fijne scale-up!
Score: 8.8
Stemmen: 48

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam