Vacature Data Engineer die wil pionieren

Data SpecialistDatabasebeheerder (DBA)
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je komt hier als data engineer aan het begin van iets moois te staan. Onze klant heeft hele mooie en complexe datasets welke jij met jouw magie mag gaan bewerken om zo tot waardevolle data te komen voor klanten. Onze klant staat nog redelijk aan het begin van de missie om de markt volledig data driven te maken en dat maakt dat jij grote inspraak krijgt in de te gebruiken tools en technieken. 
Dus ben jij gepassioneerd over BigData en ben je een zelfstandige doener? Reageer dan snel en ik vertel je graag meer over de functie.
 

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een afgeronde HBO (IT)
- Je hebt kennis van Python of R
- Je hebt kennis van SQL en kennis van Cloud omgevingen is een pre
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Onze klant is een topspeler binnen de reclame wereld en ze werken voor hele mooie merken. Er werken ruim 50 man binnen verschillende disciplines en binnen de Data afdeling werken nu 2 man. Gezocht wordt naar een data engineer die pipelines gaat bouwen en data sets klaar gaat zetten voor de Data Scientist. In samenwerking met een gespecialiseerd Data bureau is er een platform bedacht en daar mag jij jouw bijdrage aan gaan leveren. De tooling is nog niet in beton gegoten dus ook daar ben je vrij in om in mee te denken.  

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Een goed salaris, veel inspraak en eigen inbreng en opleidingsmogelijkheden.
Data Engineer die wil pionieren
Score: 8.3
Stemmen: 14

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zevenaar