Vacature Droombaan beschikbaar voor Mobile Developers!

Mobile Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Het ontwikkelteam waarin zo'n 20 mannen en vrouwen hard werken aan de lopende projecten is verdeeld over verschillende scrumteams. Per opdracht wordt er gekeken wie de juiste persoon op de juiste plaats is. Zo werk je bij elk project met andere collega's zodat je altijd weer uitgedaagd wordt om vanuit een andere invalshoek naar je werk te kijken. 
Omdat er heel veel groei verwacht wordt zijn ze hier op zoek naar een Medior/Senior Ontwikkelaar die goed is binnen iOS en/of React Native maar zich niet wil laten beperken tot de standaard 'stack'. Je gaat hier veel ruimte krijgen om je kennis en kunde te vergroten en zal hierbij ook goed gecoached worden. 

lees meer

Functie-eisen - HBO/WO niveau;
- Minimaal 2 jaar ervaring binnen iOS; 
- Kennis en/of ervaring met React Native;
- Enthousiast en leergierig;
- Gevoel voor design en gemotiveerd om te leren.
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Namens één van mijn fijnere klanten ben ik op zoek naar een Medior/Senior Mobile Developer. Het gaat hier om een interne functie waar je 32 of 40 uur per week gaat werken.Mijn opdrachtgever is één van de meest toonaangevende werkgevers in onze hoofdstad en heeft een klantporfolio waar je U tegen zegt. Ze hebben inmiddels honderden projecten afgerond voor zowel multinationals, goede doelen, voetbalclubs en bekende bedrijven in de mediawereld. Voor hun opdrachtgevers realiseren ze hoogwaardige online oplossingen, volledige en unieke platformen die geheel naar wens gebouwd worden. Hierbij wordt altijd alles uit de kast getrokken om het beste resultaat neer te zetten, per project wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de mogelijkheden om nieuwere technieken te implementeren. Om dit werk zo goed mogelijk te doen is er gekozen om te werken vanuit een inspirerende locatie in hartje Amsterdam. De mensen die hier werken kunnen gebruik maken van verschillende faciliteiten in het kantoor, denk hierbij aan flexibele werkplekken, een zeer uitgebreid verzorgde lunch en natuurlijk de beroemde pooltafel. Ook vinden ze het hier belangrijk dat je van je collega's kan leren, zo zijn er veel trainingen en andere momenten waarbij kennis gedeeld wordt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaris is boven marktconform en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier heel erg goed geregeld.
Droombaan beschikbaar voor Mobile Developers!
Score: 7.4
Stemmen: 39

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam