user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Data Engineer en veel mogelijkheid tot doorgroeien!

Data Specialist
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Data Engineer bouw je de datastructuren waarop we onze datadiensten kunnen ontwikkelen en helpt onze dataservices naar productie te brengen. Naast je inhoudelijke ervaring in het veld als Data Engineer, ben je ook een promotor voor een data-driven cultuur op basis van je kennis, ervaring en overtuigingskracht.

De doelstelling van het Data Team is om nieuwe datadiensten te ontwikkelen voor de klanten in de logistieke sector waar zij actief zijn. Tevens is het team de ambassadeur voor een data-driven mindset en vult deze rol in door o.a. behaalde resultaten vakkundig te presenteren aan zowel de business als de development team.
Vanwege de strategische rol van Data Science in het toekomstige productportfolio werk je nauw samen met het team van Strategie en Innovatie. Samen zullen jullie de toekomstvisie en de daarbij behorende use-cases vormgeven.

Je werkt onder andere met Hadoop, Kafka, Spark, AWS, Torch en nog een aantal andere prachtige technieken die je gaan helpen om de architectuur klaar te zetten en de pipelines te bouwen. 

lees meer

Functie-eisen - Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting Wiskunde/Statistiek, Natuurkunde en/of Computer Science;
- Je bent Analytisch creatief en zoekt buiten de gebaande paden;
- Je kan werken met Hadoop!;
- Programeer skills in R, Python, Spark, C++, met SQL en relationele databases;
- Als je met Pandas en Scikit-learn kan werken dan is dat mooi meegenomen;
- Je gaat hier in de cloud werken, dus het is een pré dat je kan werken met Azure, Kafta of Docker;
- Minimaal 1 jaar ervaring als Data Scientist of engineer.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een klant van mij in de omgeving van Barendrecht ben ik op zoek naar een Data Engineer. Deze organisatie maakt software voor de logistieke sector en is daarbij een van de belangrijkste spelers in deze markt van Nederland. Het is een informele organisatie waarbij de medewerker centraal staat. Je krijgt veel opleidingsmogelijkheden en hebt veel mogelijkheid tot doorgroeien.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Binnen deze organisatie krijg je veel verantwoordelijkheid. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband. Daarnaast is hebben ze erg goede arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een uitstekend salaris, afhankelijk van de kennis en ervaring die je met je meebrengt.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Barendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Barendrecht