user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Gezocht: ETL / BI ontwikkelaar voor verbetering van de zorg!

Business Analist
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je zult je voornamelijk bezighouden met back-end Business Intelligence oplossingen. Je doel is om complexe medische data te extraheren naar een generiek model. De fundering van deze data-pipeline is er al, maar jij zal een steentje bijdragen aan de automatisering en optimalisatie hiervan. Je gaat dit doen door SQL query’s te schrijven. Tevens zal je met ideeën komen om BI technieken in te zetten. Je verbetert de ETL processen door kwaliteit en beschikbaarheid te verhogen. 
Functie-eisen Ervaring is zeker welkom maar het belangrijkste is dat je leergierig bent en een doelstelling hebt om nieuwe technieken te leren en eigen te maken. Je bent analytisch en wilt onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. 

Gevraagd profiel:
– HBO of WO werk- en denkniveau;
– Ervaring met datawarehouses/ ETL (SSIS/Attunity/ Whereshape);
– Kennis van/ ervaring met SQL, datamodellering en databases;
– Kennis van de (laatste) mogelijkheden op BI gebied;

Pré:
– Ervaring met C#;
– Inhoudelijke kennis van zorg.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De organisatie maakt zich sterk om de zorg te verbeteren door middel van het gebruik van data. Het doorzoeken van medische dossiers is lastig omdat medische data als tekst in het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) wordt ingevoerd. Standaard BI tools kunnen moeilijk met ongestructureerde data omgaan. Het gevolg is dat artsen vaak handmatig dossiers lezen. Ze combineren de gestructureerde- met ongestructureerde data en passen technieken slim toe om specifieke informatie te verzamelen. Je zal terecht komen in een divers team die allemaal één ding gemeen hebben: een passie voor data en het welzijn van de mens. De organisatie bestaat uit 14 collega’s en er heerst een open sfeer. Tevens is het kantoor gevestigd in een inspirerende omgeving. Je zult in een team van drie terecht komen waar eigen initiatieven en ideeën worden gedeeld. De intrinsieke motivatie wordt vergroot doordat je zelf kan bepalen waar jij je in wilt verdiepen. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een salaris afhankelijk van je ervaring!
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam