user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Als frontend developer het verschil maken in het onderwijs?

Front-end Developer
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als ervaren front-end ontwikkelaar ga je aan de slag met een zeer variërend aanbod aan werk. Er zijn diverse grote en kleine ontwikkeltrajecten die worden aangegaan en je wordt verantwoordelijk voor het hele traject. Van ontwerp tot bouw en oplevering. Ook het support kan worden verzorgd en in dat geval wordt dat overgedragen naar je collega’s van de support afdeling. Je gaat voornamelijk werken aan de bestaande systemen die constant in ontwikkeling zijn, daarnaast zijn er soms kleine maatwerk opdrachten voor klanten waar je aan mee komt te werken.

Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in je functie en het wordt gewaardeerd wanneer je met nieuwe creatieve ideeën komt die toegepast kunnen worden ter verbetering van de producten.
 

lees meer

Functie-eisen - Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in technische richting;
- Je hebt gedegen kennis van HTML5/CSS3/JavaScript/jQuery;
- Je hebt ervaring met responsive webdesign en beschikt bij voorkeur over basiskennis van PHP;
- Naast je technische skills ben je verantwoordelijk en kun je je werkzaamheden goed plannen;
- Je bent communicatief vaardig.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Deze jonge en platte organisatie is momenteel op zoek naar een ervaren front-end developer die het verschil wil maken voor onderwijzend Nederland. Het bedrijf focust zich met haar software op de educatie branche en biedt oplossingen aan waarmee onderwijsinstellingen hun interne processen kunnen managen.De cultuur van dit bedrijf is informeel, de lijnen zijn kort en er zit een laag verloop in het personeel. Vanwege de groei van het bedrijf is men nu dus op zoek naar een nieuwe collega.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je moet denken aan 25 vakantiedagen, natuurlijke groei in salaris, veel ruimte voor persoonlijke groei en flexibiliteit in de functie zelf.
Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Haarlem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Haarlem