user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Testmanager bij internationaal softwarebedrijf!

Tester
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Testmanager ben je verantwoordelijk voor alle testactiviteiten binnen de organistie. Met jouw kennis, kunde en enthousiasme stuur je de processen aan en lever je een belangrijke bijdrage. Je leidt QA in de breedste zin van het woord. Het werk omvat alle unit en integratietesten in de scrum teams, acceptatie tests buiten deze teams en tot slot de functionele testen. Daarnaast zul je de gehele testautomatisering verder gaan implementeren. Het is dus van belang dat je hier al wel ervaring hebt opgedaan. Als testmanager ben je de schakel tussen het management en de testers.

lees meer

Functie-eisen > Minimaal HBO diploma;
> Minimaal 3 jaar ervaring als testmanager;
> Kennis van en ervaring met Agile/Scrum;
> Brede kennis van testautomatisering, testmethoden en testtools;
> Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De historie van deze organisatie gaat al decennia terug en is prachtig om over te lezen. Maar de toekomst wordt nog veel interessanter en daar kan jij mede deelgenoot van worden. Met wereldwijd al ruim 400 medewerkers en in Nederland al 150 is deze organisatie een begrip in de sector. De IT afdeling bestaat uit ruim 10 personen en zorgt ervoor dat de automatisering in goede banen verloopt. Gezien de organisatie actief is in de technische en industriële automatisering zijn de werkzaamheden ook toegespitst op deze branche en vergen de projecten het uiterste van je technische kennis.De organisatie kent een informele werksfeer waar de deuren van je collega’s altijd voor je openstaan. Daarnaast is er een grote mate van zelfstandigheid en wordt persoonlijke groei gestimuleerd.Verder wordt er door de organisatie veel tijd en geld geïnvesteerd in innovatie en kwaliteit. De passie voor techniek en de drive om hierin voorop te willen blijven lopen maakt deze organisatie tot een uitdagende en boeiende werkgever.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Testmanager bij internationaal softwarebedrijf!
Score: 8.7
Stemmen: 37

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Waddinxveen