Vacature Top Notch Security job!

ICT Security Consultant
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als ervaren Security Consultant geef je advies aan klanten klanten over hun informatiebeveiliging. Over de volgende punten ben je zeer te spreken: beveiligen van de ICT infrastructuur en beheerprocessen, applicatiebeveiliging, business continuity management of privacy. Daarnaast ben je goed in staat om klanten meer weerbaar te maken tegen cyberincidenten.

Verder moet je bewust zijn van het gevolg van jouw advies en in welke mate het effect heeft op de bedrijfsvoering. Jouw toegevoegde waarde zit in het correct adviseren van de mensen, over de processen en te gebruiken technieken. Van jou wordt dus wel verwacht dat je over een groot competentiepakket beschikt.

Het team waar jij je in gaat bevinden bestaat uit 25 Security specialisten die zich dagelijks wenden over security vraagstukken bij klanten op locatie, op kantoor of op locatie naar keuze. Hierbij is te denken aan: het bedanken van een securitybeleid, een (Cloud) securitystrategie, het inrichten van een security incident response team en het ontwikkelen van onder andere een awareness programma.

lees meer

Functie-eisen Wij vragen:
- bij voorkeur afgeronde HBO of academische opleiding;
- kennis van en ervaring met security gerelateerde standaarden;
- minimaal 5 jaar ervaring in de IT, waarvan 3 jaar in de informatiebeveiliging;
- kennis van informatiebeveiliging (security management, auditing, testing, monitoring, data leak prevention);
- schriftelijk kunnen rapporteren en mondeling toelichten (zowel in de Nederlandse taal als in de Engelse taal);
- certificeringen als CISSP, CISA, CISM, CEH, ISO 2700x auditor is een pré;
- zeer klant- en resultaatgericht;
- scherp analytisch denkvermogen met oog voor detail;
- drive om te leren en loopt graag voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Heb jij een bovengemiddelde interesse in complexe vraagstukken omtrent informatiebeveiliging?Aarzel dan niet en geef je carrière een boost bij dit fantastisch bedrijf.Zij typeert zichzelf namelijk als een informele en gezellige club van échte vak professionals. Als organisatie is zij één van de grootste spelers op het gebied cyberbestrijding. Zo beschikt zij over diverse afdelingen welke nauw met elkaar samenwerken en gebruik maken van de allernieuwste technieken in complexe en dynamische omgevingen. Binnen de door haar gestelde kaders, krijg jij de vrijheid om jouw manier als Security consultant aan de slag te gaan.Verder vindt zij het ook heel belangrijk dat haar medewerkers plezier hebben met elkaar! Regelmatig zijn zij daarom te vionden in informele eettentjes waarin vooral genieten van het eten en elkaar centraal staat. Zo leert men elkaar ook op informele wijze beter leren kennen.Kortom, een unieke functie binnen en zeer innovatief bedrijf!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Top Notch Security job!
Score: 7.2
Stemmen: 29

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht