user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior Java developer, groei verder als programmeur!

in Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het software ontwikkel team is de organisatie op zoek naar een Java ontwikkelaar. Als Java ontwikkelaar bouw je mee aan complexe ICT systemen. Je gaat samen met een team oplossingen bedenken voor  problemen die op sociaal niveau onstaan bij gemeenten en overheden. Naast het ontwikkelen van software ben je ook betrokken bij het functioneel en technisch ontwerp. Je komt te werken in een team dat werkt aan een zeer uitdagende en diverse opdrachten voor haar klanten. Daarnaast krijg je een uitstekende begeleiding van je senior collega's en zijn er volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding.

- Een pré is kennis vanSpring, Java, Maven, J(2)EE, JPA(2).

- Je bent leergierig en een beetje eigenzinnig.

- Je bent communicatief vaardig.

- Je wilt graag in een team werken
.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

ICT werkzaamheden waarbij je helpt sociale problemen op te lossen. De wereld verbeteren en nog goed verdienen ook! Wie wil dat nou niet?
De organisatie is gevestigd in Hoofddorp en gespecialiseerd in het maken van applicaties o.a. voor gemeentes en overheden. Binnen de organisatie werken bijna 40 mensen en de IT afdeling is 20 man groot. De gehele organisatie is te typeren als dynamisch, professioneel, innovatief en een zeer leuke organisatie om voor te werken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Junior Java developer, groei verder als programmeur!
Score: 9.2
Stemmen: 36

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam