user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Creatieve PHP backend developer met feeling voor front end

in Bussum

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Uiteraard ben je nog geen senior op alle vlakken, maar je hebt wel de potentie om je minder ontwikkelde capaciteiten snel in niveau op te schalen. Je gaat hier soms zelfstandig en vaak ook in teamverband aan de slag. Je gaat sparren met techneuten maar ook met creatieve breinen en gaat ideeën omzetten in een werkend geheel. Je bent vanzelfsprekend goed op de hoogte met de bestaande front end paden maar zoekt ook graag naar nieuwe wegen die de organisatie vooruitstrevend en succesvol houden. 
Functie-eisen - HBO werk en denkniveau
- minimaal 4 jaar PHP (OOP) ontwikkel ervaring
- communicatief vaardig richting klanten en je collega's
- goed op de hoogte van de diverse tools en middelen rondom PHP
- ervaring met Zend Framework is een pré
- een grote nieuwsgierigheid naar de laatste ontwikkelingen in de IT

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een dynamisch webbureau in de buurt van Amersfoort en voor deze organisatie zijn we op zoek naar een creatieve PHP ontwikkelaar met gevoel voor design. Het is een brede functie waarbij je naast backend werk ook te maken zult krijgen met frontend werkzaamheden. De collega's bij dit bedrijf gaan leuk met elkaar om en het verloop bij dit bedrijf is laag. Het is een relatief kleine organisatie dus je bent hier geen nummer omdat iedereen elkaar kent en sympathiek met elkaar omgaat.

De opdrachtgevers zijn ook allemaal van verschillende pluimage waardoor je de kans krijgt aan veel verschillende projecten te werken.
Er is veel ruimte voor persoonlijke groei en ook voor uitstapjes richting mobile als dat interessant voor jou is om daar meer over te leren.

Hier is het de gewoonte om regelmatig ook met nieuwe technologie aan de slag te gaan, dus je kunt hier ook als ervaren PHP ontwikkelaar veel nieuwe dingen bij leren.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg