user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature .NET backend ontwikkelaar met thuiswerk

Vacature Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt hier te werken in een team van 5 .NET developers. Je wordt met name aan de backend ingezet en zowel de backoffice van de interne organisatie als het platform waar de klanten van gebruik maken is je werkterrein. Dit zal zowel deels nieuwbouw zijn, als ook onderhoud en uitbouw van bestaande systemen. Er wordt op een Scrum-achtige wijze ontwikkeld, met ticketsysteem maar niet met dagelijkse overleggen, eerder wekelijks. Je .NET collega's zijn van medior en senior niveau.

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je hebt ervaring met ASP.NET, C#, MVC,
- Je hebt ervaring met HTML, CSS, JS en SQL Server
- Je bent sociaal en kan intern communiceren

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is succesvol met een intern ontwikkeld platform die de verbinding is tussen consumenten en bedrijven. Dit platform zorgt ervoor dat de aanschaf van producten en diensten door consumenten direct worden afgehandeld in de systemen van de aanbieders. Hiervoor is een platform ontwikkeld in .NET en zijn er veel koppelingen naar de applicaties van klanten. Onze klant kent een zeer informele en flexibele cultuur. Ook de werktijden zijn redelijk flexibel in te delen en thuiswerken is daarbij ook mogelijk.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m

2500 - 4000 euro
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, thuiswerken is mogelijk, flexibel starten en meer.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Kjell Treffers of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor .NET programmeur in regio Utrecht
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht