user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior/Lead Data Scientist bij Markleider

in Arnhem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Als Data Scientist ben je onderdeel van het analytics team.

Je komt terecht op een ontwikkelafdeling wat voortdurend groeit en innoveert. Daarnaast bestaat het team uit gedreven en zeer deskundige specialisten en zul jij de leiding in nemen. Binnen deze afdeling krijg je de kans om de rol van Data Science nog verder uit te bouwen. Dit kan bijvoorbeeld door pilots op te zetten, nieuwe onderzoeken te creëren en kan je experimenteren met nieuwe technieken.

Uiteraard heb je samen met je team het doel om middels rapportages en analyses de klant meer inzicht te verschaffen. Dit inzicht kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor predictive maintenance, het optimaliseren van R&D en marketingdoeleinden. Je bent actief binnen de meest technisch innovatieve omgevingen en helpt direct mee het succes van onze klanten te bepalen.

 

 

lees meer

Functie-eisen

– Wo opleiding  in de richting van econometrie, AI, natuurkunde of toegepaste wiskunde;
– Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
– Big data processing Zoals MapReduce, Spark, Apache Flink;
– Big data storage HDFS, Cassandra, MongoDB, Neo4J, HANA.
– Ervaring in het programmeren met moderne data analyse tools (voornamelijk; Pyton, R, Julia, Matlab);
– Ervaring met het adviseren van het management;
– Ervaring met het sturen van een team.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wij zoeken op het moment met urgentie een Senior/Lead Data Scientist met een sterk analytisch vermogen. Mijn klant heefteen ambitie met internationale allure en ze zijn op zoek naar senioriteit binnen hun bedrijf.
Je kan bij mijn klant uitdagende, hoogwaardige en afwisselende Data-Science projecten en opdrachten verwachten. Je werkt in teamverband aan hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor diverse klanten.
Het is een succesvolle start-up die voornamelijk in de financiële sector werkt, waar veel vrijheid wordt gegeven aan de invulling van de projecten.
Je werkt bij een organisatie met verregaande kennis en er wordt gewerkt met up2date technologieën en omgevingen. Er is ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkelingen en er is de mogelijkheid kennis te maken met diverse Data-Science technologieën.

Bij mijn klant groeit de DataScience afdeling erg snel en daarom zoeken wij nu naar een Data Scientist die de Lead op zich kan nemen.

Vind jij het leuk om op basis van je scherpe en deskundige analyse met advies te komen die de business helpt om zijn doelstellingen te bereiken? Heb je affiniteit met Big Data?
Lees dan verder!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Uitzonderlijk goed