user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vaste, interne baan + top salaris + kans op test automation

in Ochten

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Als tester word je onderdeel van het scrumteam bestaande uit onder andere 3 andere testers. Jouw takenpakket is divers en uitdagend; je bent betrokken bij het bepalen van de teststrategie en je houdt je bezig met het opstellen en uitvoeren van gebruikersacceptatietesten, alsmede performance en load testen voor de inhouse ontwikkelde applicaties. Gezien de technologische ontwikkeling van het bedrijf, worden test scripts meer en meer geautomatiseerd. Je krijgt als tester de mogelijkheid om je op test automation vlak te ontwikkelen; ervaring is niet vereist maar wel gewenst! Eveneens onderdeel van jouw werkzaamheden is een stukje coördinatie en documentatie.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 3 ervaring als tester
- Je beschikt over testcertificaten zoals bijvoorbeeld TMap of ISTQB.
- Kennis van geautomatiseerd testen is een grote pré
- Technische kennis is een grote pré
- Je bent communicatief sterk, je bent veelzijdig, jong van geest en flexibel
- Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor deze stabiele en betrouwbare werkgever in de omgeving Ochten ben ik per direct op zoek naar een software tester met enkele jaren ervaring. Het bedrijf werkt met complexe en technologisch uitdagende applicaties aan een betere wereld voor vele mensen. De organisatie staat te boek als een solide werkgever waar je als persoon zijnde sterke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden kent en waarbij je echt de ruimte krijgt om zowel op persoonlijk en op technisch vlak sterk te groeien. De sfeer is informeel en erg prettig.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Boven marktconform