user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Mobile Developer iOS/Android interne functie met auto

in Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving In deze top functie ga je vier dagen hard aan de slag om geweldige mobile projecten uit te voeren op iOS of Android. Op vrijdag ben je met andere dingen bezig, namelijk samen met je collega's nieuwe technieken onderzoeken, VR brillen uitproberen, beurzen bezoeken of misschien wel even gamen met zijn allen. Dit geeft al wel een beetje aan wat voor een type bedrijf dit is: als medewerker word je echt onderdeel van een familie! Er wordt hier gewerkt met de laatste technieken versies en daar is het beleid ook op gericht. Ze onderscheiden zich namelijk door niet alleen mooie apps te bouwen maar ook om ze logisch en snel in te richten.

Je gaat onder andere werken met de Android SDK, Android Studio en Java. op iOS werk je middels XCode, iOS-SDK, Objective C / Swift en SQLite.

lees meer

Functie-eisen - Ben je gek op het ontwikkelen van apps?
- Kun je werken met Android Native of iOS Native?
- Wil je werken in een topteam?
- Ga je graag aan de slag met de nieuwste technieken?
- Heb je al enige ervaring?
- Wil je ook goed gecompenseerd worden?

Zo ja, reageer dan snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is ontstaan uit drie enthousiaste gasten die een ongekende passie hebben voor Native Mobile Development. Ze zagen dat er nog zo veel verbeterd kon worden aan diverse Mobile Apps bij bestaande bedrijven dat ze op basis van die gedachte zelf begonnen zijn om high end Native Mobile Apps te bouwen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een organisatie met 15 mobile developers en de groei is er nog steeds niet uit! Ze gaan aan het einde van dit jaar verhuizen naar een hele toffe locatie in het centrum van Utrecht en ze willen graag nieuw talent op korte termijn binnen halen. Ben jij de volgende?

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m