user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Pine Digital Security https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/2468/e82c4b19b8151ddc25d4d93baf7b908f/
Loire 130
2491AJ Den Haag Zuid-Holland NL

Pine Digital Security
Score: 9.5
Stemmen: 2

Pine Digital Security

Loire 130, Den Haag

Pine Digital Security
  • Pine Digital Security
  • Den Haag
  • 11 - 50 medewerkers

Pine Digital Security is een toonaangevende dienstverlener in de Nederlandse IT security wereld. Pine staat middelgrote en grote bedrijven en overheden bij op het vlak van digitale beveiliging. Hiervoor beschikken we over een snelgroeiend, hecht team van zon 20 professionals.

Werken bij Pine Digital Security? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
8 vervulde ICT vacatures
Linux/FreeBSD Systeembeheerder met security clue (vervuld)
Pine Digital Security Als deel van het Infra/Beheer team ben je mede verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren en uitbreiden van de infrastructuur van Pine en haar klanten. Je houdt servers..
Security Tester (vervuld)
Pine Digital Security Pine op zoek naar een security tester. Als security tester onderzoek je de systemen van klanten op security vulnerabilities, met zowel penetratietests als audits, en adviseer ..
Penetration Tester (vervuld)
Pine Digital Security In verband met de groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een Penetration Tester m/v Wij zoeken een geek met een hacker mindset. Je snapt hoe je een serieuze ..
Security Auditor regio Den Haag gezocht (vervuld)
Pine Digital Security In verband met de groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een Security Auditor m/v met een hacker mindset. Wij zoeken een programmeur met ervaring die op zoek is ..
UNIX systeembeheerder (vervuld)
Pine Digital Security Je wordt verantwoordelijk voor de beveiliging en het functioneren van de door Pine beheerde servers.? De servers bevinden zich in het datacenter van Pine maar soms ook op ..
Vacature C/C++ programmeur (vervuld)
Pine Digital Security Je wordt een belangrijke speler in het ontwikkelteam van Pine’s Lawful Interception en data retention produkt “EVETM”. Je ontwikkelt nieuwe features, bouwt ..
Account manager (vervuld)
Pine Digital Security In verband met de groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een Accountmanager m/v met een goed gevoel voor techniek. Een accountmanager bij Pine: Beschikt ..
Security auditor (vervuld)
Pine Digital Security In verband met de groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een Security Auditor m/v met een hacker mindset. Wij zoeken een programmeur met ervaring die op zoek is ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Den Haag