Vacature QA Engineer - Arnhem

Arnhem

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie is op zoek naar een medior/senior QA Engineer met passie voor kwalitatieve software. Je draagt zorg voor een hoge kwaliteitsstandaard op het gebied van codering, code coverage en het automatiseren van testen voor hun oplossingen. Het betreft een internationale functie met als werklocatie Nederland.

De organisatie:

Deze organisatie is gespecialiseerd in volledig geïntegreerde softwareoplossingen voor offerte- en orderautomatisering. Deze oplossingen zijn te integreren met toonaangevende platforms als Microsoft Dynamics en Salesforce.  Ze werken inmiddels voor honderden klanten en duizenden eindgebruikers door krachtige technologie te combineren met gebruikersgemak, inclusief deskundige ondersteuning.

Inmiddels bestaat het bedrijf uit ruim 100 collega’s. Ze hebben de afgelopen jaren veel groei doorgemaakt wat zorgt voor verschillende leuke kansen. Zo zijn ze door Microsoft voor het 4e jaar op rij uitgeroepen tot een top 10 Dynamics-Marketplace-oplossing. Binnen het bedrijf hangt een fijne sfeer met genoeg ruimte voor plezier en ontspanning.

De functie:

Je werkt samen met een team van collega’s in de US en Nederland. Samen zorgen jullie ervoor dat geïdentificeerd wordt op welke belangrijke gebieden ze hun product kunnen optimaliseren en de prestaties van het product kunnen verbeteren. Hiervoor ben je bijvoorbeeld actief betrokken bij product design sessies en verzamel/analyseer je doorlopend QA data.

Doorlopend ben je betrokken bij het uitvoeren en beheren van de testplannen. Je ontwikkelt en onderhoud web automation testscripts in Selenium en/of performance en load automation tests.

Uiteindelijk zorgen jij en je collega’s (testers en productmanagers) voor een volledige test dekking. Maar bijvoorbeeld ook het inschatten van de risico’s bij een nieuwe release.

Eisen:

 • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in QA
 • Je bent in staat zelfstandig problemen te identificeren, neemt initiatief in oplossingen en voert plannen succesvol uit
 • Je hebt een passie voor het maken en automatiseren van tests en testplannen
 • Je hebt kennis van Selenium en andere web automation testing tools
 • Je bent bekend met OO-principes en bij voorkeur C#
 • Azure DevOps en TFS zijn eveneens een pré

Aanbod:

 • Een passend salaris o.b.v. kennis en kunde
 • 28 vakantiedagen & 8% vakantiegeld
 • Volop ruimte voor ontwikkeling door cursussen en opleidingen
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Onkostenvergoeding
 • Bonusregeling
 • Een hecht en gemotiveerd team om mee samen te werken
 • Een leuke werksfeer waarbij er naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning
 • Een uitdagende internationale werkomgeving

Enthousiast?

Voor meer informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!