Vacature Als Front-end developer meewerken aan complexe software voor meer dan duizenden gebruikers? - Enschede

Enschede

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie:

Deze organisatie biedt mobiele oplossingen, virtual assistants, klantportalen en apps, consultancy op afstand, drones voor het handhaven en de veiligheid, informatiemodellen, design thinking en nog veel meer! Dit alles met als focus om deze technologieën en innovaties voordelig en integreerbaar te maken voor hun klanten. Met verschillende oplossingen die terugkomen in en digitaal ecosysteem, en een eigen ontwikkeld ERP-systeem als kern zijn zij inmiddels Europa’s grootste leverancier van software voor alles rondom vastgoed. Hierbij kun je denken aan software voor het beheren van een VVE, maar ook commercieel vastgoed.

Verdeeld over verschillende locaties in Europa werken er inmiddels ruim 1500 medewerkers. Het is een solide, sterk groeiende werkgever met verschillende vestigingen in Nederland. Ze bieden uitdagend werk en innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Ook hechten ze veel waarde aan klantgerichtheid.

De functie:

Ze hebben dus verschillende specifieke systemen ontwikkeld die uiteindelijk allemaal te maken hebben met commercieel of sociaal vastgoed. Zo bestaat hun aanbod bijvoorbeeld uit workflow oplossingen, digitaal contractbeheer/crm maar ook slimme dashboards voor beheer en onderhoud van een vastgoedportefeuille. Voor dit team zul je met name aan de slag gaan met het product dat door klanten wordt gebruikt om praktische (facilitaire) zaken op rolletjes te laten verlopen. Dit is een SaaS-oplossing met diverse gebruikersinterfaces.

Op basis van wensen van klanten en productstrategie wordt deze continu uitgebreid en verbeterd. Momenteel staan ze aan het begin van een redesign, zoals ze dat voor ieder product zo nu en dan doen om bij de tijd te blijven. Hiervoor zijn ze op zoek naar een ontwikkelaar met een goed gevoel voor User Experience en User Interface design.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau
 • Ervaring met programmeren in JavaScript, HTML, CSS of vergelijkbaar
 • Naast technische kennis heb je een goed gevoel voor functionaliteit
 • Je werkt graag in teamverband, maar kunt ook zelfstandig uit de voeten
 • Je hebt respect voor bestaande software en snapt dat alles in de software een reden heeft

Aanbod:

 • Een passend salaris a.d.h.v. kennis en kunnen
 • Een contract voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • 27 vakantie dagen en 8% vakantiegeld
 • Bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Mobiel van de zaak, of een passende onkostenvergoeding
 • Een persoonlijk trainingsbudget
 • Korting op verschillende sportscholen in de buurt, maar ook op (collectieve) verzekeringen
 • De mogelijkheid om (tot 120 uur) extra verlofdagen bij te kopen

Contactgegevens:

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!