Vacature Een enterprise level applicatie migreren naar de nieuwste technieken?(salaris tot € 5.500, PHP, Symfony, Hartje Leiden)

Leiden

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een goede relatie van StarApple ben ik op dit moment op zoek naar versterking in het Development team. Deze organisatie is sinds 2009 actief en richt zich op het waarborgen van de huisstijl die het ministerie en de overheid hanteert. Hiervoor hebben zei een enterprise level applicatie ontworpen die krachtige documentgeneratie functionaliteiten met een maximaal gemak in implementatie en integratie levert. Dit platform is zeer dynamisch en uiterst simpel te gebruiken. Dit maakt het ook mogelijk om in de toekomst andere markten aan te boren waardoor er flinke uitbreiding plaats moet vinden.

Dit alles gebeurd nu namelijk met een klein team van zo’n 12 fte vanuit hun centrale kantoor midden in het hart van Leiden. Met het openbaar vervoer is het bedrijf op vijf minuten lopen van het centraal station.

Het development team bestaat momenteel uit 3 personen(fullstack) waarvan 1 freelancer. Ter uitbreiding van het team zijn zij nu op zoek naar zowel een Front end- als een Back end Developer. Als backend developer ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de primaire applicatie. Dit betekent uiteraard dat je code schrijft en zelf zorgt voor de bijbehorende unit tests. De applicatie is gebouwd in PHP in combinatie met Symfony en de voorkant bestaat voornamelijk uit Javascript met AngularJS. Voor beide rollen zoeken zij iemand met kennis van de nieuwste versies hier van om de migratie hier naar toe op te kunnen pakken.

FUNCTIE-EISEN

– Minimaal MBO afgerond, maar hoe hoger hoe beter
– 40 of 32 uur beschikbaar
– Minimaal 4 jaar ervaring met minimaal PHP en Symfony in een professionele werkomgeving. Het liefst bij een partij met 1 main product
– Pré: ervaring met javascript Frameworks zoals Angular 6/7

– Je bent in staat om mee te denken en het uitwerken van architectuurvraagstukken

– Ervaring met Test Driven Development
– Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en word gezien als fijne sparringpartner

AANBOD

– Salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Tussen de €3000 en €5500
– 25 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld

– Volledige reiskostenvergoeding(OV)
– Flexibele werktijden en thuiswerken in overleg mogelijk
– Laptop van de zaak
– Mobiel van de zaak

– Maandelijkse borrel

– De mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen en het bijwonen van events

Twijfel je over je kennis? Schroom niet om toch te solliciteren. Wij staan altijd open voor talent!

Voor meer informatie of vragen kun je gerust contact opnemen via 0628933647 of stuur mij een email op Ben je zelf niet op zoek maar ken je

iemand die wel op zoek is? Laat het me weten, wellicht kunnen wij van dienst zijn!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Danny Klerks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!