Vacature Zorg business intelligence software maken? - Zeist

Zeist

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Zorg business intelligence software maken?

Bedrijf

Dit ambitieuze bedrijf ligt in het hart van de provincie Utrecht, met in totaal bijna 100 professionals wordt er dagelijks gewerkt aan nieuwe en bestaande software gericht op de zorg. Er wordt gewerkt in multidisciplinair teams. Binnen deze teams heeft iedereen zijn eigen specialiteit, maar samen werk je naar hetzelfde doel. De core business van deze groeiende relatie is het bouwen, ontwerpen, implementeren en onderhouden van intern ontwikkelde software. Software die o.a. wordt ingezet voor het reguleren van datasystemen, het berekenen van kostprijzen en strategisch advies. Mede hierdoor kunnen zorg gerelateerde bedrijven hun registratie ordenen, marktpositie bepalen en financiële plannen uitstippelen waardoor zij de beste zorg kunnen bieden aan de meest uiteenlopende cliënten.

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving met veel groen, ruimte voor eigen inbreng en uitdagende doorgroeimogelijkheden.

Functie

Er liggen hier geen standaard functieomschrijvingen klaar. Er wordt gekeken naar jouw kennis en kunde, en naar wat jij graag nog wilt leren. Mogelijkheden zijn er volop en of je nou backend, front-end, of full stack wilt ontwikkelen. Het kan hier allemaal! Er wordt gebruik gemaakt van de Microsoft Business Intelligence tools als, SSIS, SSAS, SSRS en SharePoint. Daarnaast wordt er ook .NET gebruikt voor het creëren van maatwerkoplossingen. Wanneer je binnen het multidisciplinaire team als consultant fungeert, dan vind je het prettig om een prettige relatie met de klanten op te bouwen. Je communiceert op diverse strategische niveaus en je vindt het leuk om je kennis te delen met anderen. Op dagelijkse basis wordt er gekeken naar de nieuwste ontwikkelen op het gebied van IT. Niet alleen op het technische vlak, maar ook op het gebied van Agile werkmethoden.

Eisen

 • Afgeronde HBO opleiding
 • Kennis van Datawarehouse concepten (Tabular Models)
 • Ervaring met Microsoft SQL server
 • Bereid om Microsoft SQL 2014 certificering te halen

Aanbod

 • Salaris op basis van kennis en ervaring (€3000 – €5000)
 • Werken in een zeer kennisrijke omgeving
 • Behalen van certificaten (MSSQL)
 • Werken in een inspirerende omgeving
 • Doorgroeimogelijkheden

Code: 3638

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Justin Kluin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Specialist in Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist