Vacature Embedded / Hardware / Electronica / Project manager | Ede (GE) | Custom electronics and Embedded | C, DSP, CAN-bus, NFC, Wireless - Nijmegen

Nijmegen

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie & Afdeling

Ben jij een ervaren professional in de embedded wereld? Heb je ervaring met architectuur, sparren met stakeholders en het opzetten van ontwikkelprojecten van A tot Z? Lees dan vooral verder!

Wij zijn een organisatie die heel groot met iets heel kleins is geworden, expertise op “niet-standaard” apparaat ontwikkeling. Wanneer een partner / bedrijf / consument een apparaat nodig heeft dat niet kant-en-klaar in de winkel ligt, komen wij in actie.

Met gedegen kennis van Elektronica, Hardware, Metrologie, Aansturing, Embedded software en de beste manier om deze disciplines samen te voegen, hebben wij een groot marktdeel in klant specifieke embedded apparatuur. Voorbeelden zijn Toegangssystemen – gas/geur-detectie – voertuig add-ons – locatie bepaling( in een ruimte / loods ) – speciale / hoogwaardige warmte / koel apparatuur – meet/weet/regelapparatuur – niet bestaande sensorische oplossingen – krachtige custom-FPGA’s – patiënt-specifieke medische oplossingen

Wij doen dit met een groep vernuftige engineers, die zich dagelijks inzetten voor de glimlach van onze klanten.

Functie

Om alle aanvragen goed te kunnen verwerken mogen onze architecten en project managers niet ontbreken. Aan tafel met de stakeholder(s) moet je ad-hoc kunnen handelen om de juiste ( haalbare ) deal te sluiten.

Terug op kantoor ga je met het technische MT om de tafel om product uit te werken en naar unaniem akkoord gaat het schip van wal. Plannen, concepten en inspiraties worden gaande de tijd prototypes om te testen. Wanneer het product aan alle klantvragen, technische eisen, normen, waarden en protocollen voldoet, wordt het opgeleverd!

Wij zoeken iemand die zich 360 graden kan bewegen in deze wereld. Klantaanvragen uitwerken, architectuur opzetten en het team aansturen, tot het programmeren van de laatste regels code, die je op je zelfgebouwde microcontroller wilt zetten.

Als je nog steeds aan het lezen bent, neem dan gerust contact op met mij!
Vereisten

– HBO of WO (Technische) Informatica, Elektrotechniek of gerelateerd
– Je spreekt vloeiend Nederlands op professioneel ( zakelijk ) niveau
– Antoonbare werkervaring met embedded systemen
– Veel affiniteit met nieuwbouw producten
– Je snapt elektrotechnische terminologie en kan dit toepassen in de praktijk
– C(++) is jouw moedertaal
– Je durft met klanten te sparren over jouw technische visie van een product
– Woonachtig in de omgeving van Arnhem
– Ervaring op een custom products departments is een grote pré

Architect / Projectleider
– Minimaal 10 jaar werkervaring als Embedded (i.c.m. Elektronica) Engineer
– Aantoonbare ervaring als architect / Project Leider of genoeg ervaring in deze stap snel te maken
– Je bent een people manager en zorgt dat het team met een gezonde motivatie aan de slag gaat
– Belangrijke beslissingen moeten worden gemaakt, je bent zeker van je eigen kennis / ervaring.

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

Aanbod

– Bruto salaris vanaf €2.700  ( € 4.000,- Voor Architect / Projectleider )
– Een heerlijke werklocatie waar techniek leeft
– 29 vakantiedagen met 8% vakantiegeld
– Pensioen naar keuze
– Een super gezellig informeel team
– Eindejaar bonus van een maand of meer.
– Kilometer vergoeding van € 0,19 per km ( €0,40 wanneer je extern werkt )

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 0639 8686) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Benjamin de Vries Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectmanager in Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nijmegen