Vacature C# Developer in de zorgbranche - Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wegens uitbreiding is deze specialistische partij op zoek naar een fullstack developer voor het IT-team. 14 jaar geleden begon de directeur met het bouwen van een softwareoplossing voor de zorgsector. Ondertussen zijn de 22 experts dagelijks bezig met het ontwikkelen, verkopen en ondersteunen van software voor de zorg. Hierbij blinken ze uit door de hoge deskundigheid, naast het feit dat ze meerdere beroepsgroepen binnen de zorg kunnen ondersteunen. Dit doen ze door een standaardpakket, die aangepast kan worden per beroepsgroep. Het is de visie van deze organisatie om niet alleen de software te leveren, maar ook daadwerkelijk werk uit handen te nemen van de desbetreffende zorginstellingen. Door deze instelling staan ze stevig in de top 5 bedrijven die deze software aanbied, terwijl deze markt een moordende concurrentie kent. Intern is de sfeer heel informeel, de lijnen zijn kort en er wordt echt als één team gewerkt.

Het IT-team bestaat uit 7 developers, 3 testers en 5 technische helpdeskmedewerkers. Samen werk je aan het standaardpakket om deze verder uit te bouwen, bugs op te lossen en 6 releases per jaar uit te voeren. Daarnaast werk je aan 5 nieuwe applicaties die het EPD moeten ondersteunen. Ondanks dat er 3 testers zitten, test je ook zelf je code. Dit doe je onder andere met ASP.NET, C#, MVC, SQL, HTML, CSS, Javascript, Angular en Native Script. Je bent dus breed inzetbaar. Daarom zijn de mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling en trainingen eindeloos, mits het werk gerelateerd is.

Wat heb je nodig?

-HBO werk- en denkniveau
-Minimaal 2 jaar ervaring met ASP.NET/C#
-Kennis van MVC, SQP, Javascript en Angular is een pré
-Je kunt out-of-the-box denken, bent analytisch sterk en houdt van kwaliteit

Aanbod:
-Salaris € 3.000,- tot € 5.000,- (Afhankelijk van kennis en ervaring)
-25 vakantiedagen
-Laptop van de zaak
-8% vakantiegeld in mei
-Reiskostenvergoeding
-Gezamenlijke lunch, BBQ en leuke teamuitjes

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteren kan door je CV (en motivatie) te sturen naar  of bel mij direct via 06-28193055.

Is dit niet direct jouw nieuwe uitdaging, maar ben je wel benieuwd wat we verder voor je kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op. Wij gaan graag het gesprek met je aan. Verder kun je via www.starapple.nl makkelijk een geheel eigen zoektocht opzetten om nieuwe kansen in het zicht te houden.

Contactgegevens:

Rik Braal – Consultant .NET/C#
06-28193055// 088-3218123 //  // www.starapple.nl

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C# Developer in Rotterdam