Vacature BI Specialist, lever een bijdrage aan de samenleving - Zeist

Zeist

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bedrijf

Ben jij behalve klantgericht ook proactief en wil jij je Business Intelligence vaardigheden inzetten voor een maatschappelijk doel? Dan heb ik de job voor jou!

Voor een van mijn klanten, een organisatie die zich bezig houdt met het ondersteunen van mensen met psychiatrische en/of psychosociale problemen door middel van huisvesting, begeleiding en ambulante zorg. Zo bieden zij hulp op maat op het gebied van wonen, werken en leren. Dit zodat er toegewerkt kan worden naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan voor degene aan wie de hulp wordt geboden.

Functie

Zij zoeken nu ter ondersteuning van het huidige team een Business Intelligence Specialist die zich bezig zal houden met het ondersteunen bij informatieanalyse, het proactief analyseren van data met als doel het verbeteren van de datakwaliteit en gegevensregistratie. Verder zal jij je bezig houden met het beheren van de datawarehouse, de rapportages, de serveromgeving en de infrastructuur. Als laatst zal je ondersteuning bieden met het ontwerpen, realiseren en implementeren van managementinformatie oplossingen. Daarnaast kan je de vertaalslag maken van een informatievraag naar de beste technische oplossing.

Je komt te werken in een team bestaande uit drie man; twee BI’ers en de manager, het team maakt onderdeel uit van de afdeling Business Control. Omdat in alle lagen van de organisatie Business Intelligence gebruikt kan worden zijn er veel verschillende gebruikers. Zodoende is het van belang dat je communicatief sterk bent, goed kan samenwerken maar ook zelfstandig te werk kan.

Eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld: Informatica of Bedrijfskundige informatica)
 • 2 jaar werkervaring als Business Intelligence Specialist
 • Kennis van SQL
 • Ervaring met het bouwen van rapportages, analyses en het ontwerpen van een datawarehouse
 • Ervaring met Microsoft BI, SharePoint en Data Vault methodiek is een pré. Bij voorkeur kennis van de zorgbranche

Aanbod

 • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring (maximaal €3781.-)
 • Mooi pakket aan secundaire voorwaarden
 • Ruimte en budget voor trainingen, opleidingen en coaching
 • Fijne collega’s en een zeer prettige werksfeer
 • Een aanstelling van 1 jaar, met op optie tot verlenging

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Ruben van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Specialist in Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zeist