Vacature Senior PHP developer – Amersfoort

Amersfoort

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie:

Deze organisatie bestaat inmiddels zo’n 10 jaar en telt inmiddels 20 enthousiaste collega’s. De software die ze maken richt zich op facilitymanagement. Hun doel is om de sector transparant en eerlijk te maken voor alle betrokken partijen (denk aan opdrachtgever, maar zeker ook de werknemer). Inmiddels gebruikt met hun software bij mooie klanten zoals Van der Valk, Hilton en werken ze nauw samen met grofweg 7 van de 10 schoonmaak partijen in Nederland.

Binnen de muren hangt een informele sfeer, met een gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 35 is er een redelijk jong team en gezamenlijk organiseren ze regelmatig leuke uitjes zoals een jaarlijkse beachday, gezellige vrijdagmiddagborrels en meer.

Het is dus een klein en betrokken team dat werkt aan software met impact. Het wordt veelal mobiel gebruikt en behoort bij deze professionals tot één van hun meest gebruikte tools tijdens het werk.  Je kunt dan ook echt toegevoegde waarde leveren om deze gebruikerservaring te optimaliseren. Hierin heeft het bedrijf alles in eigen beheer, het bedrijf is opgebouwd d.m.v. eigen geld dus ze maken hun eigen strategische beslissingen.

De functie:

De komende periode staan er leuke dingen op de planning. Zo zijn ze bezig met de eerste internationale klanten (uit Duitsland) en willen ze verder uitbreiden qua klanten. Hier komen verschillende uitdagingen bij kijken zoals het standaardiseren van hun product waardoor opschalen sneller en gemakkelijker kan gaan in de toekomst. Je uitdaging zal dus komen te liggen op het (door)ontwikkelen van de core, maar ook maatwerktrajecten behoren tot je werkzaamheden.

Het team bestaat op dit moment uit 6 redelijk fullstack ontwikkelaars. Ze hebben geen tester of business analisten in dienst dus iedereen is breed bezig in het ontwikkelproces. Met een focus op de lange termijn vinden ze het ook prettig als iedereen betrokken is bij de verdere ontwikkeling.

Hun technische stack bestaat uit o.a.: PHP, Symfony2, JavaScript, Angular.

Eisen:

 • Je bent analytisch, kunt conceptueel denken en logisch redeneren;
 • Je hebt goede kennis van PHP;
 • Je bent bekend met het werken in een PHP framework, bij voorkeur Symfony;
 • Ervaring in Domain Driven Design, SOLID, Git en automated testing is een pré;
 • Ervaring met JavaScript en Angular is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een contract voor 32, 36 of 40 uur per week met flexibele werktijden;
 • Een marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een laptop van de zaak;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • Regelmatig gezellige borrels en een jaarlijkse beachday. En ook gewoon een fijn, gezellig team om dagelijks mee samen te werken!

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Amersfoort