Vacature Machine Learning – Internationale omgeving - Arnhem

Arnhem

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bedrijf

Dit bedrijf verzorgd innovatieve oplossingen voor veehouders, wereldwijd! Met de software kunnen veehouders monitoren of koeien voldoende eten krijgen, of ze voldoende melk geven en of ze gezond zijn. Mede dankzij deze software hebben de koeien uiteindelijk ook een beter leven.

Het bedrijf telt zelf meer dan 2000 medewerkers verdeeld over Nederland, België, Brazilië en Nieuw Zeeland. De software wordt ontwikkeld in kleine specialistische scrum-teams. Hierdoor blijft alles persoonlijk en is er voldoende ruimte voor jouw eigen inbreng. Bij dit bedrijf kun je een hele goede (door)start van je carrière tegemoet gaan,  ze groeien enorm snel en hebben de capaciteit om jou verder te ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Onder begeleiding van ervaren data scientisten krijg je de kans om op termijn door te groeien tot senior data scientist. Naast de verdere ontwikkeling aan het systeem zal je worden betrokken bij het bedenken van nieuwe functionaliteiten. Een functie waarin jouw mening telt!

Functie

Als data scientist ga je aan de slag met het creëren van realtime data gedreven modellen en beslissingssystemen met behulp van statistische modellen en machine learning. Vanuit interne en externe bronnen worden onderzoeksvragen gesteld. Deze ga je vertalen naar daadwerkelijke data science oplossingen. Samen met andere afdelingen werk je aan een correcte afhandeling van implementaties, algoritmes en de gecreëerde realtime modellen. Wat deze functie zo uniek maakt is dat je zelf proactief op zoek kan gaan naar nieuwe projecten en ontwikkelingen op het gebied van data science en machine learning. Bijzonder veel vrijheid om je te richten op onderwerpen die jouw volledige aandacht krijgen!

Eisen

 • MSc of PhD in de richting van AI, Wiskunde of Informatica
 • Ervaring met machine learning en het implementeren van data gedreven modellen
 • Programmeer vaardigheden
 • Analytisch en creatief aangelegd

Aanbod

 • Salaris zo goed als jij bent (maximaal € 60.000,- op jaarbasis)
 • Internationale doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Werken in een kennisrijke omgeving

Code: 15572

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Justin Kluin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Machine Learning Engineer in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem