Vacature SQL Specialist Utrecht

Utrecht

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor deze kleine partij in Utrecht ben ik op zoek naar een echte SQL specialist die niets liever doet dan problemen oplossen voor klanten. Ze werken nu met 25 man voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Ze hebben collega’s die werkzaam zijn als consultant maar ook collega’s die werkzaam zijn op kantoor voor de volledige ondersteuning. Deze baan is een echte combinatie job van consulteren, support en techniek. Het is een interne functie maar door de hoeveelheid klantcontact word je gezien een volwaardig consultant, ideaal voor als je veel met klanten in contact wil staan maar niet graag wil reizen.

Deze partij kent een informele structuur en wil graag de korte lijntjes die horen bij het mkb waarborgen. Met deze mindset helpen zij ook de klanten met de hun data vraagstukken en bijvoorbeeld datawarehouse. In deze rol werk je ook nauw samen met de Consultant die bij de klant zit. In deze functie kom je dan ook in aanraking met Databases, Data Analyse, Date Engineering en forecasting.

Zij vragen:

HBO werk en denk niveau

Ervaring met databases en BI(minimaal 2 jaar werkervaring)

Je kan goed werken met SQL

Communicatief sterk, zowel in ’t Nederlands

Je bent oplossingsgericht en analytisch

Zij Bieden:

Salaris tussen de €3.000,- /€4.000,-

8% vakantie geld en goede pensioenregeling

Familiaire sfeer

Leuke uitjes

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Ik ben te bereiken via of op 088 321 8 123/06-48601989. Tot snel!!

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Menno Mouthaan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures SQL Engineer in Utrecht
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht