Vacature Functionele tester gezocht met interesse in testautomatisering - Amsterdam

Amsterdam

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jouw nieuwe werkgever streeft ernaar om een miljoen klanten te hebben binnen 2 jaar. Daarvoor hebben ze jou nodig! Deze partij, die gespecialiseerd is in het leveren van energie, is gevestigd in Amsterdam en maakt enorme stappen. Dit doen ze met een nuchter en ambitieus team van 200 man, die altijd verder kijkt naar mogelijke kansen in de markt. Deze partij wil alles in eigen huis houden. Denk hierbij aan het bouwen van systemen en het ontwikkelen van software. Hierdoor zijn ze flexibeler dan bedrijven die in hetzelfde vaarwater zitten.

De IT-afdeling bestaat uit 30 professionals, verdeeld over 4 scrumteams. Jouw taak is het testen van de zelfontwikkelde software. Dit doe je samen met een senior tester, waarmee je een professionaliseerslag gaat maken richting de testautomatisering. Je moet ervaring hebben met functioneel testen van software en interesse hebben om jezelf te ontwikkelen richting technisch testen. Hiervoor krijg je veel trainingen en je hebt enorm veel ontwikkelmogelijkheden. Omdat de groeiplannen van dit ambitieuze bedrijf enorm zijn, liggen er ook grote kansen op het gebied van doorgroeimogelijkheden.

Wat heb je nodig?
– HBO werk- en denkniveau
– Minimaal 6 maanden ervaring met software testen
– ISTQB en/of Tmap certificaat
– Je bent communicatief vaardig en je hebt passie voor het testvak

Aanbod:
– Salaris € 2.300,- tot € 2.850,- (Afhankelijk van kennis en ervaring)
– 25 vakantiedagen
– Bonus tot wel 5% van je jaarsalaris
– OV wordt volledig vergoed
– Uitstekende pensioenregeling
– Jaarcontract
– Gezamenlijke lunch, bootcamp, voetbaltoernooi en de leukste borrels

Is dit de stap die jij wilt maken in je carrière? Neem dan nu contact op via 088-32 18 123 of 06-28193055 en vraag naar Rik Braal!

Direct solliciteren kan via www.StarApple.nl of mail je cv naar

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 2.850 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Tester in Amsterdam
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam