Vacature Als Front end Developer met ReactJS werken aan e-commerce software voor de sierteelt branche - Leiden

Leiden

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Al meer dan 25 jaar is dit bedrijf gespecialiseerd in branche specifieke e-commerce. Zo biedt dit bedrijf aan haar klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van desktop en mobiele applicaties die volledig op de behoefte van deze branche zijn ontwikkeld.

Vanuit een ruim kantoorpand in de omgeving van Leiden opereert deze platte organisatie met 25 medewerkers en heerst er een informele sfeer op de werkvloer. Bij deze organisatie krijg jij de ruimte om mee te denken en geldt jouw stem als werknemer. Daarnaast stimuleert de directie het gevoel van samenhorigheid. Zo wordt de week afgesloten met een gezellige borrel en start de week door middel van een kopje koffie met z’n allen.

FUNCTIE-INFORMATIE

Als Front-end Developer ga jij aan de slag in een scrumteam met één scrummaster en vier collega programmeurs. Iedere ochtend starten jullie met een stand up en gaan vervolgens in de scrum methodiek aan de slag met jullie werkzaamheden. Je bouwt mee aan de ontwikkeling van het nieuwe E-Commerce platform en de daarbij horende mobiele applicatie. In deze functie kun je je creatieve kwaliteiten helemaal benutten voor het bouwen van hoogwaardige en zeer gebruiksvriendelijke software-oplossingen voor groothandelaren

Omdat er een aparte afdeling is voor support hebben jullie geen klantcontact en daardoor een volledige focus op softwareontwikkeling. Je gaat aan de slag met Typescript en ReactJS. Daarnaast is het fijn als je ervaring hebt met ASP .NET Core zodat de koppelingen met de Back-end geen probleem zijn voor jou.

FUNCTIE-EISEN

– Minimaal een afgeronde mbo-/hbo diploma richting informatica
– Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
– Kennis in en ervaring met Typescript, ReactJS en .NET (pre)
– Je werkt graag in teamverband en bent proactief

– Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

AANBOD

– Salarisindicatie tussen de € 3000,- en – € 4000,-
– 8% vakantiegeld
– 25 vakantiedagen
– 13e maand
– Reiskostenvergoeding
– Een op maat gemaakte pensioenregeling
– Een trainingsbudget
– Iedere vrijdagmiddag een borrel

Solliciteren op deze functie?

Stuur jouw cv naar of bel 088-3218123/0628933647 voor meer informatie. Heb je nog niet alle ervaring, neem dan alsnog contact met mij op zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Danny Klerks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Leiden
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leiden