Vacature Remote of op kantoor werken aan complexe PHP projecten? - Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wij ontwikkelen slimme IT-oplossingen voor een divers klantportfolio, zoals PhoneHouse, MPM Oil en MediaMarkt. En we groeien hard. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer met minimaal 3 jaar ervaring.

De klant staat bij ons centraal. Elke dag zijn wij bezig met complexe maatwerk projecten, waarbij wij ten allertijden proberen indruk te maken op onze klanten met onze eigen kernwaarden: Testing, techniek, veiligheid en gebruiksgemak. We zijn gevestigd in het centrum van Breda en onlangs verhuist naar een nieuwe pand waar wij onze groeiplannen kunnen realiseren. Echter is het met deze lastige tijden ons protocol om 100% vanuit huis te werken en bij een match zal het interviewproces virtueel plaatsvinden. Ook is het voor 99,99% procent mogelijk om de werkzaamheden vanuit huis uit te voeren.

Bij ons kom je terecht in een informeel, gezellig en hechte club van +- 15 PHP Developers, Devops Engineers, Support Engineers, Projectmanagers en officemanager.

We starten de dag met een standup per project. Hier bespreken we de voortgang van projecten, tackelen we eventuele voorziene lastigheden, en identificeren we hulpvragen. Je gaat vervolgens zelfstandig aan de slag met je Jira-issues, helpt je collega’s, beoordeelt pull requests, bespreekt nieuwe featureverzoeken met de projectmanager. Rond half 1 lunchen we gezamelijk. Op vrijdag laten we meestal wat bezorgen en starten we om 16:00 uur met de vrijmibo.

Word jij enthousiast van complexiteit en houd jij van een uitdaging?

Wij zoeken een ervaren PHP developer, die bij het zien van een vraagstuk de oplossing al aan het bedenken is. Een developer die graag aan complexe projecten werkt en vooral leergierig is, want jij bent altijd op zoek naar nieuwe functionaliteiten en bent op de hoogte van de daily business. Jij verkoopt liever geen `nee` aan je collega’s, ook als je de oplossing (nog) niet weet. Ons doel is om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en kwalitatief werk te leveren echter het vooral belangrijk vinden dat het team gelukkig wordt van het eindresultaat.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over een afgeronde WO opleiding
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met een bekend PHP MVC Framework en bent bereid om eventueel een ander/nieuw MVC framework te leren
 • Ruime ervaring met HTML5, CSS3, jQuery, Javascript, Elasticsearch, GIT
 • Ruime ervaring met MySQL (event scheduling, indexes, views)
 • Je bent niet bang om feedback te ontvangen of te geven
 • Je kunt in teamverband werken aan projecten en hebt een hoog analytisch vermogen

Aanbod

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, met een salaris tot maximaal € 5.000,-
 • 25 vakantiedagen
 • Iedere dag een gezamenlijke lunch, dus je hoeft geen bammetjes van huis mee te nemen. Op vrijdag gaan we vaak voor een snack.
 • Een kantoor dat goed bereikbaar is te voet, met openbaar vervoer en met de auto. We hebben een parkeergarage naast de deur, de bushalte is om de hoek. Je reiskosten worden vergoed.
 • Superleuke bedrijfsuitjes: Wanneer Covid-19 dit natuurlijk weer toe laat 🙂
 • We zingen op je verjaardag, én je krijgt een mooi cadeau (thuis opgestuurd :D)

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch