Vacature Medior/Senior PHP Ontwikkelaar | PHP, Symfony, Javascript - Venlo

Venlo

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging? En wil jij aan gevarieerde opdrachten werken binnen 1 organisatie?

Dan ben ik op zoek jaar jou!

Voor onze partner uit de omgeving van Venlo ben ik op zoek naar een medior/senior PHP ontwikkelaar die ook affiniteit heeft met Javascript. Ze zijn een van de grotere leveranciers van sportsupplementen en voeding in Europa en focussen zich voornamelijk op de B2B markt.  Er werken ondertussen 45 man op verschillende afdelingen. Het is een erg jong en informeel bedrijf. Zo is de gemiddelde leeftijd zon 28 jaar en is het een internationale omgeving. Veel van de werknemers spreken hier namelijk ook Duits en Engels. Momenteel zijn ze hard  groeiende als organisatie maar moeten ze op dit moment projecten laten liggen . Om de gewenste groei te realiseren zijn ze dus hard op zoek naar een ervaren iemand die hun gaat helpen de volgende stap op technisch gebied te zetten.

De functie:

Jij als ervaren PHP ontwikkelaar gaat je dagelijks bezig houden met verschillende projecten.  Je komt te werken in een IT team van +/- 7 man bestaande uit de Head of IT en 4 developers en 2 system administrators. Jouw eerste uitdaging zal liggen in het feit dat je het huidige CMS gaat uitbreiden met verschillende nieuwe features. Daarnaast staat innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel hier. Naast een eigen CMS ontwikkelen ze alle interne systemen zelf. Zo hebben ze een eigen WMS ontwikkeld en hebben ze daarnaast ook andere ERP systemen ontwikkeld.  Jij zult dus op dagelijkse basis je bezig houden met een variërend takenpakket waarin je technisch echt uitgedaagd wordt. De Technische infrastructuur ziet er als volgt uit:

PHP, Symfony , Doctrine, Encore, MariaDB, JSX, Node.js  Yarn, jQuery, React, Twig, Git, AMQP, REST, Bootstrap, PhpStorm, YouTrack, Gitlab, CI en Ansible.

Herken jij jezelf hierin?

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als ontwikkelaar
 • Kennis en ervaring van PHP en Symfony of een ander MVC framework
 • Kennis en ervaring van Javascript en een pré voor Node.js
 • Kennis van de Duitse en Engelse taal

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een marktconform salaris op basis van ervaring en kunde
 • 8 % vakantiegeld
 • 24 vakantiedagen
 • Korting op sportproducten
 • Een werkplek waar je technisch uitgedaagd wordt
 • Veel training en ontwikkelmogelijkheden
 • Gezellige bedrijfsuitjes en borrels

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door jouw CV (en motivatie) te sturen naar  of bel mij op 06-28193041

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Donny Jansen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Venlo Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Venlo