Vacature Front-end – Soest

Soest

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De functie:

Het team bestaat op dit moment uit 6 redelijk fullstack ontwikkelaars. Ze hebben geen tester of business analisten in dienst dus iedereen is breed bezig in het ontwikkelproces. Met een focus op de lange termijn vinden ze het ook prettig als iedereen betrokken is bij de verdere ontwikkeling. Echter zijn ze nu op zoek naar een medior-senior developer die in staat is het team naar een hoger niveau te tillen, met focus op Front-end. Ze zijn op zoek naar een plain javascript ontwikkelaar, kennis van TypeScript, Angular en Apacha Cordova zou een mooie pré zijn.

Hun technische stack bestaat uit o.a.: PHP, Symfony2, JavaScript, Angular.

De komende periode staan er leuke dingen op de planning. Zo zijn ze bezig met de eerste internationale klanten (uit Duitsland) en willen ze verder uitbreiden qua klanten. Hier komen verschillende uitdagingen bij kijken zoals het standaardiseren van hun product waardoor opschalen sneller en gemakkelijker kan gaan in de toekomst. Je uitdaging zal dus komen te liggen op het (door)ontwikkelen van de core, maar ook maatwerktrajecten behoren tot je werkzaamheden. Hierin zul jij je dan voornamelijk toespitsen op de front-end.

Eisen:

 • Je bent analytisch, kunt conceptueel denken en logisch redeneren;
 • Je bent proactief en initiatiefrijk;
 • Je hebt goede kennis van (plain) JavaScript;
 • Ervaring in TypeScript, Angular en Apache Cordova is een pré;

De organisatie:

Deze organisatie bestaat inmiddels zo’n 10 jaar en telt inmiddels 20 enthousiaste collega’s. De software die ze maken richt zich op facilitymanagement. Hun doel is om de sector transparant en eerlijk te maken voor alle betrokken partijen (denk aan opdrachtgever, maar zeker ook de werknemer). Inmiddels gebruikt met hun software bij mooie klanten zoals Van der Valk, Hilton en werken ze nauw samen met grofweg 7 van de 10 gerelateerde partijen in Nederland.

Het is dus een klein en betrokken team dat werkt aan software met impact. Het wordt veelal mobiel gebruikt en behoort bij deze professionals tot één van hun meest gebruikte tools tijdens het werk.  Je kunt dan ook echt toegevoegde waarde leveren om deze gebruikerservaring te optimaliseren. Hierin heeft het bedrijf alles in eigen beheer, het bedrijf is opgebouwd d.m.v. eigen geld dus ze maken hun eigen strategische beslissingen. Binnen de muren hangt een informele sfeer, met een gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 35 is er een redelijk jong team en gezamenlijk organiseren ze regelmatig leuke uitjes zoals een jaarlijkse beachday, gezellige vrijdagmiddagborrels en meer.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een contract voor 32, 36 of 40 uur per week met flexibele werktijden;
 • Een marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een laptop van de zaak;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • Regelmatig gezellige borrels en een jaarlijkse beachday. En ook gewoon een fijn, gezellig team om dagelijks mee samen te werken!

Enthousiast? Om te solliciteren, stuur een mail met daarin jouw cv en korte motivatie naar Twijfel je nog of heb je verdere vragen om erachter te komen of het echt iets voor je is? Neem ook dan zeker even contact op natuurlijk.

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Soest Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Soest