Vacature Leidinggevende PHP Developer - Breda

Breda

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Senior PHP Developer (Laravel) met management ambities gezocht voor een partij uit Breda!

Onze partner is gespecialiseerd in het ontwikkelen van programmatuur op het gebied van audiologie. Zij leveren producten en diensten aan zorginstellingen en audiciens. Hierbij kan je denken aan zowel front- als backoffice oplossingen voor de audicien branche waarbij het elektronisch declareren naar de diverse zorgverzekeraars een belangrijke plaats inneemt. Met al hun kennis en ervaring kunnen zij oplossing op maat bieden. Een uniek platform waar zij DE marktleider zijn van Nederland en internationaal ook grote stappen maken. Daarnaast zijn zij ook toonaangevend in het leveren van programmatuur aan ziekenhuizen en audiologische centra, waarbij hun applicatie in staat is om koppelingen te realiseren tussen het ziekenhuis informatiesysteem en diverse audiologische apparaten. Een bedrijf dat volop ontwikkeling is en op zoek is naar versterking om de groeiplannen te realiseren!

Zij zijn per openbaar vervoer en auto zeer goed bereikbaar. Tijdens de coronacrisis zullen de gesprekken op een veilige manier op kantoor worden uitgevoerd. Hiervoor worden uiteraard alle regels die vanuit het RIVM zijn opgesteld in acht genomen.

Functie:

Onze partner is op zoek naar een ervaren Senior PHP Developer met management ambities. Jij als ervaren ontwikkelaar krijgt uiteindelijk de leiding over het team. Het team bestaat nu nog uit 3 ontwikkelaars en 2 supportmedewerkers. Allemaal enthousiastelingen met een hoge dosis gedrevenheid. Maar naast hard werken, wordt er ook regelmatig tijd vrij gemaakt om plezier te maken. Voor dit jaar zijn de groeiambities groot en willen zij het team opschalen naar minimaal 5 ontwikkelaars.

De eigenaar van onze partner wilt zich meer bezighouden met de business (sales) en minder met het ontwikkelteam. Hierdoor zijn zij nu op zoek naar een kartrekker die het team kan aansturen maar zelf ook hands-on kan mee ontwikkelen aan het platform. Het platform is 3 jaar geleden omgezet van .NET naar PHP Laravel (webomgeving) Het is aan jou om samen met het team, het huidige platform te stabiliseren en uiteraard de nieuwe fase in te zetten.

Functie-eisen:

 • HBO werk-en denkniveau
 • Minimaal 4 jaar ervaring als PHP Developer (Laravel)
 • Kennis van Linux, MySQL, Jira en Github
 • Je hebt uitstekende vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod:

 • Salarisrange: €3000-€4500
 • 24 vakantiedagen
 • Bonus/winstdeling
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Moderne devices om je werk optimaal te kunnen doen!

Interesse of vragen? Stuur jouw CV met korte motivatie naar  en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda