Vacature Medior PHP Developer - Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie 

Voor onze partner in de buurt van Den Bosch zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer.  Als onderdeel van een overkoepelende groep is dit bedrijf gespecialiseerd in high-end maatwerk software. De groep opereert als venture builder. Zo werken zij concepten uit en voeren dit door onder de vlag van de moederorganisatie. Ze werken voornamelijk met de nieuwste technieken en voeren langdurige projecten uit. Ook ontwikkelen ze maatwerksoftware waardoor er een combinatie is tussen het werken voor klanten en ontwikkeling aan eigen software. De organisatie heeft als doel om gestaag te groeien. Hierdoor kunnen zij nog grotere projecten aannemen en uiteindelijk focussen op meer eigen ontwikkeling dan ontwikkeling voor klanten. Het bedrijf bestaat momenteel uit 20 werknemers waarvan 7 developers verdeeld over 2 multidisciplinaire teams. Het bedrijf heeft parkeergelegenheid voor de deur en is goed bereikbaar met de auto.

Ben jij wie wij zoeken?

Jij als PHP developer hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Binnen deze tijd heb jij je niet alleen ontwikkelt op technisch gebied, maar ook op persoonlijk vlak. Ervaring komt namelijk niet alleen door het schrijven van een goede code maar ook door persoonlijk om te gaan met bepaalde situaties. Laravel is geen onbekende voor jou, maar als jij met een andere framework veel ervaring hebt is dit ook een optie. Verder heb jij kennis van PHP, MySQL en GIT. Omdat je op projectbasis werkt is het werk erg divers. Bij voorkeur start je een project met het uitdenken van de architectuur en brengt hierin advies uit naar het projectteam. Geen uitdaging is je hierin te groot. Als developer zet je je in voor de kwaliteit en kennis binnen het team en werk je nauw samen met de lead developer.

Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van web development. Je ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige oplossingen en denkt resultaatgericht mee in oplossingen voor jouw opdrachtgevers. Verder breng jij graag jouw kennis over op je collega’s, ben je een teamspeler, communicatief en heb je goede sociale vaardigheden.

Dagelijkse werkzaamheden

Het bedrijf werkt Scrum en maken gebruik van 2 wekelijkse sprints. Elementen van Scrum die gehanteerd worden zijn: een dagelijkse stand-up, retrospectieve en een sprint demo. De sprints worden ingedeeld op basis van beschikbare uren. Deze uren worden vervolgens per klant ingedeeld op basis van prioriteit en worden tickets aangemaakt. Jij gaat dit oppakken en zodra jij klaar bent wordt de code getest. Bij elke User story wordt dit proces herhaalt en de stories worden uiteindelijk gemaakt met, of door de lead developer.

Elk team is verantwoordelijk voor de eigen projecten, kleine aanpassingen worden direct gedaan en grotere worden opgenomen in de sprintplanning. De huidige verdeling tussen het werken aan eigen platform en het werken voor klanten is ongeveer 20/80 op dit moment, maar de planning is om dit 50/50 te maken.

Herken jij jezelf hierin?

 • HBO werk en denkniveau, MBO mag ook
 • 3+ jaar relevante werkervaring met PHP Laravel of een ander Webframework
 • Jij bent zelfstandig, communicatief en resultaatgericht en hebt een passie voor perfecte code.
 • Je wilt werken aan complexe projecten en maatwerk oplossingen.

Aanbod:

 • Salarisindicatie tussen de €2500- 3750. Afhankelijk van ervaring en kunde
 • Een 40-urige werkweek, 32 mag ook
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Een goede laptop of vaste computer
 • Elke dag 1 uur om te besteden aan eigen ontwikkelingen
 • Elk kwartaal een R&D dag
 • Gezellige vrijdagmiddagborrel en uitjes
 • Elke dag lunch van de zaak, en 2 keer per week variërende warme maaltijden!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.750 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch