Vacature Senior PHP/ Full-stack Developer – Breda

Breda

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken voor een sterk groeiend, innovatief en creatief bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden? Ben jij een ervaren PHP programmeur die zelfstandig uitdagende projecten tot een succes kan brengen en ben jij nooit uitgeleerd? Lees dan snel verder!

De organisatie:

Onze opdrachtgever is inmiddels 18 jaar actief en hebben een applicatie raamwerk waarmee zij op een efficiënte en effectieve manier, in samenwerking met hun partners software applicaties aan het ontwikkelen zijn. In de afgelopen jaren hebben zij een grote portfolio aan partners kunnen opbouwen en zijn een sterke speler in de automotive, telecom, medische en verzekeringsbranche.

Het team bestaat uit de afdelingen development, support en sales. In totaal werken er zo’n 15 collega’s. Het kantoor is goed bereikbaar voor zowel openbaar vervoer als eigen vervoer, met voldoende parkeerplekken voor de deur.

Wat ga je doen?

Jij als doorgewinterde PHP Developer bent in samenspraak met de klant verantwoordelijk voor het opzetten van een architectuur inclusief het technisch ontwerp en het implementeren hiervan. Alles wat je ontwikkelt moet worden getest en uiteraard goed worden gedocumenteerd.

Functie-eisen:

 • Minimaal 5 – 10 jaar ervaring in het programmeren in PHP en databases (MySQL);
 • Ervaring met moderne PHP frameworks, het liefst Symfony
 • Ervaring met moderne Front-end frameworks (Angular2+ of React.js)
 • Je staat open voor klantencontact en vind het niet erg om af en toe de klant te bezoeken

Aanbod:

 • Salarisrange: €3500 – €5000
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en flexibiliteit
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Auto van de zaak is bespreekbaar
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Teamuitjes
 • Prachtige werkomgeving met voldoende parkeermogelijkheden

 

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door jouw CV (en motivatie) te sturen naar  of bel mij op 06-28193041

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Donny Jansen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda