Vacature Medior .NET developer | Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie
Deze logistieke dienstverlener is 100 jaar geleden opgericht in de omgeving van Kaatsheuvel. Ondanks dat zij zijn gestart als familie bedrijf hebben zij inmiddels vestigingen in o.a. Frankrijk en Tsjechië, maar ook in Afrika en het Midden Oosten. Jouw nieuwe werkgever heeft circa 130 medewerkers verdeeld over drie vestigingen in Nederland. Als medior .NET developer ga jij aan de slag in de omgeving van Kaatsheuvel, dit is tevens in Nederland de grootste vestiging.

Functie
Het IT team waar jij deel van wordt bestaat uit vijf IT specialisten. Eén supervisor, één ervaren .NET developer en 2 IT specialisten welke verantwoordelijk zijn voor de hardware en werkplekbeheer. Als medior .NET developer heb jij dan ook een directe sparringpartner met veel kennis van het huidige software pakket. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het hele ontwikkeltraject van het huidige software pakket. Jij gaat aan de slag met het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en testen van software oplossingen. Ook staat er een flinke uitdaging te wachten met betrekking tot het implementeren van een totaal nieuw ERP systeem waar gebruik wordt gemaakt van MS Dynamics CRM. Hierbij zal dan ook op termijn veel in de Cloud gaan gebeuren. Dit is een functie met veel vrijheid en samen met jouw directe collega spar jij dan ook over de technieken en werkwijze die jullie gaan toepassen.

Binnen deze functie maak jij voornamelijk gebruik van C# .NET, .NET Core, ASP.NET, MS SQL, HTML en CSS. Ook heeft jouw nieuwe werkgever de ambitie om in de Cloud te gaan werken.

Functie-eisen
– HBO werk en denk niveau ( minimaal afgeronde MBO 4 diploma);
– Minimaal twee jaar relevante werkervaring als .NET developer;
– Kennis van en ervaring met C# .NET, ASP.NET en MS SQL;
– Jij bent communicatief genoeg om met interne klanten en collega’s te communiceren.

Arbeidsvoorwaarden
– €2800,–€3500,- op basis van kennis en ervaring;
– 8% vakantiegeld;
– 24 vakantiedagen + 3,5 ADV dag;
– Reiskostenvergoeding;
– Pensioenregeling;
– Een werkweek van 40 uur, maar ook de mogelijkheid om parttime te werken;
– Flexibele werktijden;
– Een tijdelijk contract met direct uitzicht op een vast contract;
– De mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen;
– Een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid!

Heb ik jouw interesse gewerkt en kan jij niet wachten om aan de slag te gaan bij deze gave organisatie? Bel dan naar Mathilda van Delden 06-40030958/088-3218123 voor meer informatie. Uiteraard kan jij ook direct solliciteren door jouw cv te e-mailen naar

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mathilda van Delden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Kaatsheuvel
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Kaatsheuvel