Vacature Medior Java (Web) Ontwikkelaar | Den Haag | high-end Maatwerk oplossingen | Java11 + eigen inbreng!

Den Haag

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Medior Java (Web) Ontwikkelaar | Den Haag | high-end Maatwerk oplossingen | Java11 + eigen inbreng!


Organisatie & Afdeling

Ben je een ervaren Java developer, die zelf technieken of frameworks kiest? Wil je werken aan complexe web omgevingen en ben je op zoek naar een gezellig team? Dan ben ik op zoek naar jou!

Wij werken vanuit ons kantoor in Den Haag, aan mooie oplossingen door het hele land. Of het nu gaat om een internationaal online-warenhuis, de infrastructuur + apps voor een nieuwe televisie provider of volledig customised audit-systeem voor een staalfabriek, wij helpen je uit de brand!

Samen met je 20 collega’s maak je wekelijkse planningen, om werk zo efficiënt mogelijk te verdelen. Zodra jouw verantwoordelijkheid duidelijk is geworden, houdt je rekening met de hoofdtaal ( Java ) en ga je aan de slag. Zolang je je aan de requirements houdt, bouw / los je problemen op, hoe jij dat wilt. Op dit moment werken wij graag met Java11, Springboot en Angular en Vue.js.

Vereisten

– Minimaal 3 jaar recente ervaring als software developer in Java
– Opgeleid richting de IT
– Ervaring met Java in een web-omgeving
– Woonachtig binnen 60 minuten reizen vanaf Den Haag.

Aanbod

– Prettige werkomgeving, centraal gelegen
– Professionele, platte collega’s om mee te sparren en van te leren
– Salaris tot €6.500,-
– 27 Vakantiedagen
– Pensioenregeling
– Reiskostenvergoeding
– Ruimte voor trainingen / cursussen
– Windows / Linux / Apple machine
Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 0639863838) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 6.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Benjamin de Vries Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag