Vacature Lead developer | Java | Den Bosch | Inhouse | Industrie branche | €5.500 – €7.000

Den Bosch

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij ook werken voor een interieurmaker die internationaal actief is?

Wij zijn een Nederlands bedrijf dat van alles bouwt, denk aan meubels, apparatuur, keukens en decoratie. Niet alleen bouwt dit bedrijf alle eigen producten maar verkoopt het bedrijf ze zelf ook. Logistiek behoort ook tot eigen beheer. Je kunt je voorstellen dat een bedrijf met meer dan 7000 medewerkers en 400 vestigingen heel wat systemen heeft om alles vlekkeloos te laten lopen. Voor de klanten, voor het personeel, intern voor de monteurs en de logistieke kant.                 Al deze systemen worden zelf ontwikkeld en in beheer genomen. Voor onze IT team zijn we daarom op zoek naar een Lead developer. Ondanks de grootte van het bedrijf blijven we een hechte familiebedrijf. Het is ook heel normaal dat de directieleden de vestigingen bezoeken, omdat we nogmaals een familiebedrijf zijn.

Heb jij al ervaring opgedaan als Lead developer waarbij je zowel je team hebt aangestuurd als mee hebt gedaan op de werkvloer?

Dat is namelijk het type teamlead waar we naar op zoek zijn. Je zal een team gaan leiden van 10 developers, in nauw contact met verschillende productowners en de IT manager. We zien graag dat je op niveau kan sparren en discussiëren met je collega’s om de software naar het volgende niveau te tillen. Je team bestaat op dit moment uit 3 talentvolle junioren, 3 collega’s die zich als medior developer al hebben bewezen en twee hele ervaren collega’s die alle ins en outs kennen van het vak. In je team wordt er met Agile en Scrum gewerkt. Java wordt als backend taal gebruikt met de IBM programmeertaal EGL.

We zien het volgende graag terug in je profiel:

 • HBO werk en denkvermogen. Voorkeur gaat uit naar iemand die een HBO/WO informatica of andere relevante opleiding heeft gehaald.
 • Bewezen ervaring als Java backend developer
 • Ervaring als lead developer waarbij je zowel het team leiding hebt gegeven als mee hebt gecodeerd
 • Kennis van architectuur, informatiemodellen, (webservices/ ESB) integratie structuren en een hybride cloud omgeving
 • Een pré als je ervaring hebt met Jira en Enterprise Architect, en kennis van ontwikkeling op de IBM iSeries

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

We bieden je het volgende:

 • Een salaris tussen de €5.500 en €7.000
 • Direct een vast contract
 • Kortingen op al onze producten, je zorgverzekering en de interne kinderopvang
 • Een uitgebreid inwerktraject, met de tijd om ook de business goed te leren kennen
 • Reiskosten of ov vergoeding
 • 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen erbij te kopen
 • Mogelijkheid om thuis te werken

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Redouan (088 – 321 8 123 of 0611831994) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar [email protected] ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.500 - € 7.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Lead Developer in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch