Vacature Junior/senior Magento Ontwikkelaars | Amsterdam

Amsterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Enthousiaste en leergierige Magento developers gezocht in de omgeving Amsterdam.

Voor onze partner uit de omgeving Amsterdam ben ik op zoek naar een Magento ontwikkelaar.  De organisatie is begonnen in 2014 en is inmiddels 7 man sterk. Onze partner is een digital agency gespecialiseerd op het gebied van merkontwikkeling. Zij ontzorgen namelijk hun partners bij hun vraagstukken over hoe ze hun product of dienst het best in de markt kunnen zetten. Dit kan zowel op het gebeid van website- en webshop ontwikkeling, maar ook op het gebied van design. Alles valt of staat met het goed vertellen van het juiste verhaal in een constant veranderende onlinewereld.

Merken bouw je niet zomaar, daar zit een idee achter. Dit idee is wat zij bedenken. Van ontwerp tot realisatie en van onderhoud tot het bouwen van nieuwe applicaties. Wat dat betreft een totaal-ontzorger. Ieder project is maatwerk, zodoende geen herhalende werkzaamheden, maar echt werken met oog voor detail. Technieken die ze gebruiken voor websiteontwikkeling zijn PHP, HTML5, en Javascript gebruikt en voor de webshops gebruiken ze Magento.

Het mooie van alles is dat iedereen binnen deze organisatie betrokken is bij de projecten. Wanneer een klant een aanvraag doet, wordt het team bijeengeroepen in een briefing. Binnen deze briefing wordt gespard over de beste aanpak, wie wat gaat oppakken en hoe de klant het best geholpen kan worden. Eenmaal geaccordeerd gaat iedereen aan de slag met zijn/haar verantwoordelijkheden.

Er is dus echt sprake van teamwork, dit is ook wat de organisatie uitstraalt. De cultuur is erg informeel, dus geen stropdassen of pakken, maar gewoon een spijkerbroek en T-shirt. Jij bent namelijk op je best als jij je op je gemak voelt. Om je nog meer op je gemak te laten voelen is er ook veel ruimte voor eigen inbreng. Denk jij dat iets anders opgepakt moet worden of anders gedaan moet worden? Dan wordt dit besproken en gekeken naar de mogelijkheden. Zodoende fungeert de organisatie in harmonie en heerst er een goede sfeer. Natuurlijk naast het werken aan mooie projecten voor gerenommeerde merken, wordt er ook veel gelachen en ontspannen. Zo hebben ze iedere week een gezellige borrel, zijn er gezellige teamuitjes en ga je ieder jaar een aantal weken naar Azië om daar te werken en te chillen. Een echte ‘’work hard, play hard’’ mentaliteit dus.

Ben jij wie ik zoek?

 • Kennis en ervaring met PHP en Javascript ES6
 • Bij voorkeur kennis van Magento 1 en/of 2.
 • Een gezonde dosis humor
 • Iemand die zelfstandig, gedreven en leergierig is

Wat krijg jij daarvoor terug?

 • Een marktconform salaris
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Laptop van de zaak
 • Reiskostenvergoeding
 • Ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie
 • Werken in een gezellig team in hartje Amsterdam
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door jouw CV (en motivatie) te sturen naar [email protected] of bel mij op 06-28193041

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Ontwikkelaar in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam