Vacature Fullstack webdeveloper vacature - Zwolle

Zwolle

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie:

Deze digital agency bestaat uit zo’n 20 professionals, er zijn 3 (kleine) teams voor development en verder werk je samen met marketingspecialisten en projectmanagers. Ze bouwen websites, applicaties en andere producten op maat. Er heerst een bijzonder open cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Een recent project waaraan het scrum team heeft gewerkt is een website waarop chronisch zieken een zorgverzekering kunnen aanvragen of vergelijken. Daarvoor halen ze data bij derden vandaan. Hiermee regelen ze de hele aanvraagstraat voor zo’n 400 gemeenten en meerdere zorgverzekeraars.

De functie:

Voor één van de scrumteams zijn ze op zoek naar een enthousiaste webdeveloper. Je zult zowel front- als back-end werkzaamheden oppakken en bent altijd op zoek naar een gezonde balans tussen een pragmatische en een toekomstgerichte oplossing. Je beperkt je niet alleen tot een enkel aspect binnen development, maar denkt na over alle onderdelen die betrekking hebben op het project.

Benieuwd hoe zo’n project er bij hun aan toe gaat? Neem contact op, dan plannen we een afspraak en vertellen ze je graag alles!

Eisen:

 • Je hebt meerdere jaren ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties en websites (Laravel/WordPress)
 • Je weet genoeg van design patterns, databaseoptimalisatie en versiebeheer
 • Je bent klaar om in een snel en flexibel team te werken.

Wat bieden zij jou?

 • Een marktconform salaris
 • Een uitdagende technische stack, waaronder: Laravel, WordPress, Elasticsearch, MySQL, VueJS, React, Cypress, PHPUnit, Selenium, Composer, NPM, Git en Docker
 • Flexibele werktijen;
 • Meer dan voldoende mogelijkheden voor studie en opleiding;
 • Reiskostenvergoeding (ook als je op de fiets komt);
 • Goede pensioenregeling;
 • Lunch op kantoor;
 • Een fijne en moderne werkplek incl. snelle laptop (naar keuze);
 • 25 vakantiedagen (+ de ruimte om bij te kopen);
 • 8% vakantiegeld;
 • Regelmatig leuke uitjes als karten, lasergamen en wintersporten!

De voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio, maar ze staan altijd positief tegenover nieuwe ideeën!  Voor meer informatie en om te solliciteren op deze gave functie kan je je cv mailen naar onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Is dit niet jouw ideale baan? Ik geef graag inzicht in de huidige mogelijkheden. Neem contact met me op en dan nemen we jouw situatie door.

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle