Vacature Junior Software Developer - Amsterdam

Amsterdam

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij ervaring op doen binnen een professionele omgeving? Lijkt het jou leuk om dit avontuur samen met 8 andere trainees te doorlopen? En vind jij het belangrijk om niet alleen je technische skills, maar óók je soft skills te ontwikkelen? Dan is ons traineeship jou op het lijf geschreven!

In ons traineeship bieden wij jou het beste van twee werelden!

Enerzijds bieden wij jou een innovatieve IT-omgeving waar jij je binnen een korte tijd inhoudelijk sterk kan ontwikkelen tot een getalenteerde software developer. Anderzijds bieden wij jou een opleidingsprogramma met daarbij de nodige begeleiding (en niet te vergeten de sociale activiteiten), zodat jouw groeicurve zo steil mogelijk gemaakt kan worden!

Het Top Engineer Program is een traineeship voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens je dienstverband word je begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal.

Wat kan je gedurende dit traject verwachten?

 • 1 maand fulltime training; op zowel IT-skills zoals universele certificeringen, als persoonlijke ontwikkeling. Je wordt voorbereid op het bedrijfsleven en situaties die zich mogelijk kunnen voordoen. Daarnaast ga jij ook op zelfontdekkingsreis, zodat jij als persoon ook groeit.
 • 12 maanden werkzaam bij de eindklant met coaching, verdere training en kennissessies van een ervaren organisatie. Hierin leer jij werken met de nieuwste en meest gebruikte programmeertalen.
 • Focus op jouw 4 Q’s: Het is belangrijk dat jij je zowel technisch- als persoonlijk ontwikkeld, maar hiervoor moet jij ook goed in je vel zitten. Daarom focussen wij ons op de 4 Q’s. Deze staan voor SQ – Spirituele Intelligentie (Zelfvertrouwen), IQ – Mentale Intelligentie (Ambitie), EQ- Emotionele Intelligentie (Passie) en PQ – Lichamelijke Intelligentie (Energie)

In deze 13 maanden doorloop je het programma met een team van circa 8 Mede- Top Engineers. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Ook ga jij op kamp met jouw groepje mede-trainees, waar jullie leuke teambuilding activiteiten zullen uitvoeren, maar waar er ook zelfontplooiing oefeningen gedaan zullen worden. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij de eindklant, waar je volgens de nieuwste methoden binnen complexe IT-projecten werkt.

Wil jij…

.. Betrokken zijn bij het ontwikkelen van de nieuwe state-of-the-art web apps, waar dagelijks meer dan 500.000 zoekopdrachten ingetypt worden?

.. In een zeer internationale omgeving meebouwen aan complexe applicaties?

.. Jezelf zowel professioneel als persoonlijk verder ontwikkelen tot Multi skilled IT-professionals in een full-stack web development team?

.. Jezelf ontplooien en onder begeleiding na te denken over hoe jij jouw toekomst wilt vormgeven?

Je werkt in kleine, dynamische teams waar collega’s informeel met elkaar omgaan. Binnen de teams staat samenwerking centraal, ben je multidisciplinair bezig en is ‘craftmanship’ en klantbelang erg belangrijk. Kennisdeling is aan de orde van de dag zodat je je kunt ontwikkelen op een manier die bij je past.

Wat zijn de eisen?

 • Jij beschikt over een afgeronde Bachelor of Master
 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Jij bent leergierig, enthousiast en durft jezelf open te stellen
 • Jij wilt uitgroeien tot een echte expert in jouw vakgebied en zoekt de juiste begeleiding hierbij
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat kan jij van ons verwachten…

 • Een mooi startsalaris van €2750,- bruto o.b.v. fulltime dienstverband
 • Een 36-urige werkweek en 4 vrije uren die jij zelf mag indelen
 • 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen
 • Een goed geregeld pensioen
 • Een NS-businesscard of een Traject-abonnement
 • Een veilig thuisbasis, waar jij en je mede-trainees altijd welkom zijn
 • 13 maanden gevuld met trainingen, cursussen en kennissessies
 • Een plek binnen een bedrijf waar het om jou gaat en waar jij gelukkig van wordt
 • Focus op de 4 Q’s, zodat jij jezelf persoonlijk ontpopt tot de ware professional die je wilt zijn

Interesse? Bel naar 088-3218123 / 06-38441939 en vraag naar Armand Bisoen of mail je CV naar

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.750 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Armand Bisoen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Amsterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam