Vacature Ervaren C++/Python developer | Regio Den Bosch | tot €5.000,- | Medische sector - Oss

Oss

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij ook werken aan een technisch project waarbij de gehele architectuur opnieuw geschreven moet worden in C++?

Voor een organisatie in de buurt van Uden en Den Bosch zijn we op zoek naar een ervaren C++ ontwikkelaar. Je komt werken voor een middelkleine organisatie waarvan het impact enorm in. Zij maken namelijk medische apparatuur zowel nationaal als internationaal. Zij maken zowel medische apparatuur als software voor hulpverleners.  Het team bestaat uit 4 verschillende groepen. Ieder product heeft zijn eigen groep. Je komt werken in de productgroep die een apparaat heeft ontwikkeld die ervoor zorgt dat data niet meer handmatig wordt ingevoerd in het ziekenhuissysteem of EPD. Dit apparaat zorgt ervoor dat alle data automatisch in één database komt. Met één muisklik gaat informatie naar dit apparaat. Alle data uit de pacemaker, ICD, ICM en remote follow-up gebundeld op één plek. Daarmee is de workflow volledig geautomatiseerd. Klinkt gaaf? Dat is het ook! Wat dacht je van een gezamenlijke lunch om half 1, bedrijfsuitjes zoals een weekend Praag, dineren en BBQ met het team?

Heb jij het in je om je team aan te sturen en te motiveren?

Voor deze rol zijn we specifiek op zoek naar iemand die ook op sociaal vlak verder is dan de gemiddelde developer. We zijn op zoek naar iemand die het voortouw kan nemen in de team en goed kan vertalen naar de sales collega’s wat de problemen zijn waar het team tegenaan loopt. Hiervoor vragen we iemand met minimaal 5 jaar ervaring in C++ en als het kan ook ervaring met het aansturen van een team. Dit is echter een pré. Je komt dan werken in een team van 8 man met collega’s die minimaal 3 jaar hebben werkervaring. Zoals hierboven ook al is aangegeven zijn er meerdere teams. Elk team is gebouwd op een andere architectuur en dit willen we graag recht trekken. Verder willen we de producten en software naar het volgende niveau tillen.

Wij zien het volgende graag terug:

 • C++ ervaring maar ook met Python
 • Hbo-diploma richting Technische Informatica, Information Engineering of vergelijkbare opleiding
 • Ook ervaring met C# Javascript, Typescript, WCF, WPF, Microsoft ASP.NET MVC, Entity Framework, IIS, SQL Server, Angula (dit is allemaal een pré)
 • Ervaring in het werken binnen een Agile Scrum team
 • Bij voorkeur ervaring met protocollen gebruikt in de gezondheidszorg zoals HL7, DICOM, IHE en/of andere verwante integratie protocollen.

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken

We bieden het volgende om je tevreden te houden:

 • Een salaris dat kan oplopen tot €5.000,-
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 5 bij te kopen
 • Een 13e maand
 • Een telefoon en laptop
 • Een pensioenregeling waarbij 50% wordt betaald door ons
 • Elke vrijdagmiddag een borrel en regelmatig uitjes met het team

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Redouan (088 – 321 8 123 of 0611831994) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Redouan el Boustati
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Oss
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oss