Vacature Rapportage Specialist – zorgsector - Woerden

Woerden

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Rapportage Specialist – zorgsector

Bedrijf

In Woerden ben ik momenteel op zoek naar een business intelligence medewerker, die gespecialiseerd is op het rapportage vlak. Wil jij met jouw rapportages verschil maken bij een innovatieve zorgorganisatie? Dan is onderstaande vacature echt iets voor jou!

Deze professionele zorginstelling levert ondersteuning op het gebied van blended care. Dit doen zij ondertussen al meer dan 20 jaar en zijn actief in Nederland, België en Duitsland. Verdeeld over deze locaties werken ze met meer dan 100 medewerkers, waarvan ongeveer de helft op het kantoor in Nederland. De zorgmarkt is constant in beweging en alle processen moeten steeds gestroomlijnder worden. Wensen en doelstellingen fluctueren daarom constant. Om die reden is het bijzonder belangrijk dat alle systemen in staat zijn om mee te veranderen. Door de kernwaarden die deze organisatie stelt, zorgen zij er al jaren voor dat ze marktleider op het gebied van cliëntregistratiesystemen zijn en dat ze geprezen worden door de klanten om hun betrokkenheid.

Functie

Als business intelligence medewerker ben jij verantwoordelijk voor het complete rapportage platform. Je analyseert, ontwerpt en onderhoudt de maatwerkrapportages of dashboards die belangrijk zijn voor de bedrijfsvoering van de klanten. Samen met de eindgebruikers ga je eerst de informatiebehoefte achterhalen. Door jouw kennis en kunde weet jij precies wat zijn nodig hebben en aan de hand daarvan bepaal jij welke gegevens visueel weergegeven gaan worden. Daarnaast ga je je als rapportage specialist ook bezighouden met het bedenken van oplossingen op het gebied van E-health en overige zaken die de zorg ten goede gaat komen.

Bij deze organisatie wordt er zelfstandig gewerkt, maar ook in teamverband. Zo werk je in multidisciplinaire projectteams met Scrum sprints van twee weken. Er wordt een hoge mate van zelfstandigheid verwacht en je bent nieuwsgierig naar de laatste technologieën. Tegenover dit alles staat een zeer prettige werkomgeving. Hier werken staat garant voor gezelligheid, saamhorigheid, een teamgevoel en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie carrière. Uiteraard zijn borrels, lunchen, fitness en bedrijfsuitjes standaard.

Eisen

 • Bachelor werk- en denkniveau (liefst Informatica)
 • Minimaal één jaar ervaring in een soort gelijke functie
 • Ervaring met het maken van maatwerkrapportages
 • Ervaring met rapportage tools, SQL, MySQL, HTML en programmeer kennis

Aanbod

 • Salaris op basis van kennis en ervaring (€3000 – €4500)
 • Snel zicht op een vaste aanstelling
 • Je steentje bijdragen aan de maatschappij
 • Hoog kennisniveau
 • Goede secundaire voorwaarden
 • Leuk informeel team

Code: 819

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Justin Kluin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures CTO in Woerden
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Woerden