Vacature Machine Learning – Einhoven - Eindhoven

Eindhoven

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Machine Learning  – Einhoven

Deze organisatie is al meer dan 10 jaar actief in de IT-sector. Het is begonnen met een idee van een aantal studenten. Door de successen die zij hebben behaald zijn  ze nu inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 40 werknemers en zijn nog steeds groeiende. Getalenteerde medewerkers werken niet voor klanten, maar samen met klanten voor web- en software-oplossingen. Het is daarom altijd een uitdaging voor deze organisatie om te werken aan verschillende soorten projecten, zoals webwinkels, websites en mobiele applicaties.
Deze club is erg trots op hun klanten en zijn dan ook voornamelijk actief in de retail- en de financiële sector.

Als data scientist – deep learning engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van oplossingen en modellen die de analyse van grote hoeveelheden data mogelijk en inzichtelijk maken. Je maakt onder andere gebruik van wiskundige modellen, statistiek, artificial intelligence, machine learning, data mining en deep-Learningtechnieken.
Je werkt in teamverband nauw samen met onderzoekers en data-scientists om met deze modellen ruwe data te bewerken, te verrijken en gereed te maken voor analyse. In dit snel bewegende veld volg je continue de nieuwste ontwikkelingen en geef je de opgedane kennis door, zowel binnen de organisatie als erbuiten.

Jouw profiel

 • MSc of PhD in de richting van AI, Wiskunde of Informatica
 • Ervaring met machine learning en het implementeren van data gedreven modellen
 • Programmeer vaardigheden
 • Analytisch en creatief aangelegd

Aanbod

 • Salaris zo goed als jij bent (maximaal € 50.000,- op jaarbasis)
 • Internationale doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Werken in een kennisrijke omgeving

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Ik ben te bereiken via  of op 088 321 8 123/06-14234165.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.167 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Menno Mouthaan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Machine Learning Engineer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven