Vacature Functionele Software Tester - Utrecht

Utrecht

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Functionele Software Tester

Dit ambitieuze bedrijf heeft de missie om de kwaliteit van zorg naar een hoger level te tillen. Zij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van zorgaanbieders over de kwaliteit van zorg. Dagelijks staat het bedrijf voor nieuwe uitdagingen die zij met een creatieve instelling weten op te lossen.

De werksfeer is gedreven en de lat ligt dan ook erg hoog. Met zo’n 100 professionals werkt deze organisatie erg hard om de klanten in de zorgsector de beste oplossingen te bieden. Omdat er hard wordt gewerkt wordt er aan de andere kant veel gedaan aan ontspanning. Denk hierbij aan geregeld de leukste uitjes, een standaard vrijdagmiddagborrel, wintersport met het team en 6 weken vakantie per jaar!

Je bent verantwoordelijk voor het functioneel testen van de software. Je functie is divers en je komt voor uitdagingen te staan, zoals het opsporen van fouten, het achterhalen van de oorsprong van deze fouten en je weet hoe de fouten hersteld kunnen worden. Ook schrijf je kleine query’s in SQL. Je kunt snel en zelfstandig nieuwe kennis eigen maken. Hiermee maak je dan de juiste analyses die de kwaliteit van de software waarborgen.

Je werkt in een Scrumteam met 9 collega’s. Omdat jouw team dag in dag uit hard werkt wordt dit ook van jouw verwacht. Je hebt dan ook een professionele houding en bent pragmatisch ingesteld. Als persoon ben je communicatief sterk, sociaal en vind je bedrijfsuitjes gezellig.

Wat heb je nodig?

– HBO werk- en denkniveau

– Tmap en/of ISTQB certificaat

– Minimaal 1 jaar ervaring met het testen van software

– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed

– Affiniteit en/of ervaring met de zorgsector (Pre)

– Je bent communicatief, analytisch en proactief

Aanbod

– Salaris €2.000,- tot €3.200,- (afhankelijk van kennis en ervaring)

– 30 vakantiedagen per jaar

– Thuiswerken mogelijk

– Persoonlijke bonus

– Reiskostenvergoeding

– Telefoon van de zaak

– Laptop van de zaak

– Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Ben jij een gedreven tester en zoek je een ambitieuze organisatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Neem contact op via 088-321 81 23 of 06-28193055 en vraag naar Rik Braal!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.200 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht