Vacature Machine Learnnig, Artificial Intelligence en Computer Vision? - Eindhoven

Eindhoven

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Dit bedrijf is één van de meest specialistische partijen wereldwijd en is gevestigd in Eindhoven. Dagelijks zijn ze bezig met het identificeren en legaliseren van binnenkomende documenten en hebben zij één doel: Het versnellen van de digitale transformatie van bedrijven door intelligente mobiele vastlegging. Computer Vision, Machine Learning en Artificial Intelligence zijn hier dagelijkse kost. Benieuwd? Lees dan verder.

Deze partij heeft een zeer tastbare en unieke software ontwikkelt dat in staat is om documenten te herkennen. Naast deze software is er ook een mobiele applicatie die door particuliere en zakelijke klanten (Ministerie van Difensie, overheden, etc) gebruikt wordt. In deze mobiele applicatie zit een scanner waarmee de users van deze app een foto kunnen maken van het betreffende document.

Voorbeeld: Met de ID-verificatie van deze partij kan een betreffende onderneming de identiteit van een gebruiker verifiëren tijdens een mobiele transactie, waardoor financiële instellingen, betalingsbedrijven en andere bedrijven die op sterk gereguleerde markten opereren, veilig zaken kunnen doen terwijl de inkomsten uit het mobiele kanaal worden verhoogd.  Deze innovatieve mobiele oplossingen zijn ingebed in de apps van meer dan 5.900 organisaties en worden door tientallen miljoenen consumenten gebruikt voor het storten van mobiele cheques, het openen van nieuwe accounts, het citeren van verzekeringen en meer.

De software is momenteel in staat om 60% van de ingezonden documenten te identificeren, het doel is om dit geheel te automatiseren en het te optimaliseren naar 100%. Hiervoor heeft dit bedrijf specialisten nodig op het gebied van Machine Learning, Computer Vision en AI.

Je zult je bezig houden met het verbeteren van bestaande algoritmes, nieuwe oplossingen zoeken en ontwikkelen voor de herkenningsproblematiek en werken en meedenken met het Machine Learning team.

Wie ben jij?

 • Je hebt ervaring in het programmeren met C++
 • Je hebt ervaring met Algoritmes, Computer Vision en/of Machine Learning
 • Ervaring met het oplossen van Computer Vision gerelateerde processen
 • Het begrijpen van OOP Concepten en Design Patterns
 • Je hebt een drive om samen met jouw team de best solution neer te zetten
 • Je bent HBO/WO afgestudeerd

De volgende eigenschappen worden gezien als een pré

 • Je hebt ervaring met C#/.NET
 • Je hebt kennis van HTML/Javascript en SPA’s
 • Je bent bekent met Scrum/Agile methodiek
 • Je hebt ervaring met het werken met gezichtsherkenning

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Je kan mij bereiken op 088 321 8 123 of op 

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Menno Mouthaan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven