Vacature Functioneel Software Tester met een gezonde dosis humor! - Amsterdam

Amsterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een gezelligheidsmens en vind jij het belangrijk dat jouw nieuwe werkgever bekend staat om zijn leuke sfeer? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt!

Voor mijn ontzettend leuke en gezellige klant ben ik op zoek naar een junior Software Tester in Amsterdam! Dit bedrijf bestaat uit ongeveer 20 medewerkers en is hard aan het groeien. Deze club is zeer gedreven en heeft de ambitie om hun producten te lanceren op de internationale markt. De organisatie is gespecialiseerd in online software die zij ontwikkelen voor de zakelijke markt.
Binnen deze partij is er veel ruimte voor ontwikkeling op zowel persoonlijk en zakelijk vlak. Jouw leidinggevende vind het belangrijk dat mensen zich op een creatieve manier kunnen uiten. Dit wordt dan ook gestimuleerd en is er veel ruimte voor borrels en andere gezellige dagen met collega’s.

Vanwege de groei van het bedrijf hebben zij hulp nodig op het gebied van kwaliteit. Je komt terecht in een Scrum team en werk je samen met ongeveer 6 ontwikkelaars. Daarbij ben je een belangrijke schakel tussen het development team en de eindgebruikers. Samen met de senior tester ga je alle nieuwe en aangepaste functies van de software verwerken. Het gaat hierbij om de webapplicatie maar ook de mobiele apps. De functie is voor een functionele software tester die kwaliteit voor de eindgebruiker belangrijk vind. Je eerste prioriteit binnen deze functie is dat je optimaal gaat testen van de opgeleverde stukken. Daarnaast werk je mee met het beheren van de testcases en testscenario’s.

Wat heb je nodig?

  • HBO-diploma
  • Minimaal een jaar ervaring met Software Testing
  • Communicatief vaardig
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Gezonde dosis humor!

Aanbod:

– Salaris €2000 – €2500 (Afhankelijk van kennis en ervaring)
– 27 vakantiedagen
– 8% vakantiegeld
– Doorgroeimogelijkheden
– Ontwikkelingsmogelijkheden
– Reiskostenvergoeding

Is dit een interessante functie voor jou? Neem dan nu contact op via 088- 321 81 23 of 06-281 930 55 en vraag naar Rik Braal!

Direct solliciteren kan via www.StarApple.nl of mail je cv naar [email protected]

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam